stavros-serres
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- βορεια ιταλια- ελβετια
- Ταξίδι-Όνειρο
- ιαπωνια
Πάντως σπό Προμαχώνα ο δρόμος για Σόφια είναι απαράδεκτος. Θα πρέπει να είναι κάτι εξαιρετικό για να επιλέξω να ανέβω Σόφια.
Δεν έχω φτάσει μέχρι Σόφια αλλά απο έναν γνωστό μου Βούλγαρο οδηγό ταξι έμαθα οτι είναι περίπου 3 ώρες...εξαρτάται βέβαια αν συναντήσεις και κανένα φορτηγό γιατί οι προσπεράσεις είναι δύσκολο ειδικά στα πρώτα 100 χλμ.Η κατάσταση του δρόμου είναι καλή.Αν δε θέλεις ή φοβάσαι να πάρεις αυτοκίνητο στη Βουλγαρία οι Βούλγαροι οδηγοί ταξί σε πέρνουν 50 Ευρώ απο τελωνείο Εξοχής...Και δες και την wizz απο Σόφια...εκπληκτικές τιμές και προορισμούςΓειά σου πατριώτη... ποσα χλμ ειναι δραμα-αεροδρομιο Σοφιας που ειναι λιγο εξω γνωρίζεις? επειδή δεν έτυχε να παω ουτε μεχρι το Βανσκο το εψαξα στο googlemaps και το δινει περιπου 280 χλμ και πάνω απο 4 ωρες μαλλον λογω του δρομου αναβαση-καταβαση του βουνου.. μονο καποιος που το εχει κανει μπορει να δοσει ασφαλής πληροφορίες.Παντως δεν ειναι ασχημη ιδεα για Δραμινους οι Σερραίους για παραδειγμα αν εχεις παραπάνω επιλογεσ σε προορισμόυς και με καλυτερες τιμες.κοιταξα και στο site του αεροδρομιου τησ Σοφιας και εχει ενδιαφερουσες πτησεις και προορισμόυς που δεν εχει απο Θεσ/νικη γιατι κακα τα ψεμματα δεν μας συμφαιρει να κατεβαινουμε Αθήνα. Τον προορισμό μου για τα ταξιδια μου τον καθοριζουν οι απευθείας συνήθως πτησεις που γινονται απο το Μακεδονια και ειναι λιγοστες....