Προσφορές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για κοντινούς και μακρινούς προορισμούς!
Προσφορές | Alitalia
Προσφορές | Alitalia
Ελα ρε συ, Samion, με τις υπερβολές σου...και μικρά παιδιά ξέρουν ότι η ΑΖ είναι μονόδρομος για Ιταλία. κλάση, αρχοντιά, τέλεια ωράρια. και τα παιδιά ΑΖ θέλουν...
το ορκίζομαι! με τα αυτιά μου άκουσα χτες σε φιλική παρέα (που συνευρέθησαν κ μέλη του φόρουμ) παιδί να λέει ότι Ρώμη μόνο με Αλιτάλια θέλει να πάει. κι από παιδί κ τρελλό όπως λέει η παροιμία..Ελα ρε συ, Samion, με τις υπερβολές σου...
Θα άκουσες τότε και τις αποδώσεις που δίνει στο στοίχημα το χάσιμο των αποσκευών από την Alitaria...το ορκίζομαι! με τα αυτιά μου άκουσα χτες σε φιλική παρέα (που συνευρέθησαν κ μέλη του φόρουμ) παιδί να λέει ότι Ρώμη μόνο με Αλιτάλια θέλει να πάει. κι από παιδί κ τρελλό όπως λέει η παροιμία..
Για ποιες "αποδώσεις" μιλάς? Για αυτές που θες να αποδώνεις? Από το ρήμα δώνω...Θα άκουσες τότε και τις αποδώσεις που δίνει στο στοίχημα το χάσιμο των αποσκευών από την Alitaria...
OK, κάναμε κι εμείς μια λάθος πληκτρολόγηση...Για ποιες "αποδώσεις" μιλάς? Για αυτές που θες να αποδώνεις? Από το ρήμα δώνω...
μήπως υπερβάλλεις? είναι καλύτερα δηλαδή τα "γεύματα" της Αιγαίου? είπαμε η εταιρεία δεν προσφέρει γεύματα σε ευρωπαικές πτήσεις. σταματήστε να κρίνετε κάτι που δεν προσφέρεται. αντί γευμάτων προσφέρει ελκυστικές τιμές που κι εγώ τις προτιμώ. λύση ανάγκης? και ποια είναι η ενδεδειγμένη λύση δηλαδή για Ιταλία? η αναξιόπιστη, κλειστοφοβική easy με τις τεράστιες ουρές και εγγυημένη ταλαιπωρία? ή αιγαίου-οα με το ξεροκόμματο για γεύμα και τις προσφορές τύπου 1 θέση σε κάθε απογευματινή πτήση της τετάρτης? όσοι ταξιδεύουν συχνά για ιταλία ξέρουν μόνοι τους ποια είναι η λύση. και οι υπόλοιποι ας κοιτάξουν πρώτα ΑΖ και μετά όλα τα άλλα.Αποσκευές δεν έχασα ακόμα κι ας έκανα τράνζιτ στο Φιουμιτσίνο, αλλά αυτά τα άθλια σαλατίνι θεωρούνται υπηρεσίες ποιότητας; Άσε που ζήτησα ένα ντεπόν και δεν είχανε
Λύση ανάγκης θα την χαρακτήριζα αν και δελεαστική σε τιμές (ειδικά εκείνα τα 99 ευρώ)