Για παράδειγμα κοίταζα Νοέμβρη..21-25,αλλα γενικά παίζουν πολλές ημερομηνίες!!!Για ποιες ημερομηνίες;
Ναι αλλα να ρωτησω και εγω κατι ως ακομα πιο αδαης ?? Στο site της easyjet λεει επιλεξτε αριθμο χειραποσκευων (την οποια την παιρνεις μαζι σου) και μετα σου την παιρνει ως παραδοτεα αποσκευη....εννοεί τις παραδοθείσεις αποσκευές ναι! αυτές που δίνεις στο check in...
για χειραποσκευη τσέκαρε απλά τα όρια (55x40x20cm)
Ναι...οι διαθέσιμες ημερομηνίες αρχίζουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά! Αλλά υπάρχει ακόμη αρκετή διαθεσιμότητα...Για παράδειγμα κοίταζα Νοέμβρη..21-25,αλλα γενικά παίζουν πολλές ημερομηνίες!!!
Αυτό είναι προφανώς λάθος στην απόδοση της μετάφρασης...οι περισσότεροι μπερδευτήκαμε στην αρχή!Ναι αλλα να ρωτησω και εγω κατι ως ακομα πιο αδαης ?? Στο site της easyjet λεει επιλεξτε αριθμο χειραποσκευων (την οποια την παιρνεις μαζι σου) και μετα σου την παιρνει ως παραδοτεα αποσκευη....
3 Επιστροφές χρημάτων και τέλη ακύρωσης κράτησηςAυτο που παρατήρησα είναι ότι στην τιμή σχεδόν όλα είναι οι φόροι.Αυτό σημαίνει ότι αν για κάποιο λόγο δεν πάμε το ταξίδι μπορούμε ουσιαστικά να πάρουμε τα λεφτά μας πίσω;(καθώς το εισητήριο αυτό καθεαυτό είναι μόνο 2 ευρώ και αν θυμάμαι καλά μπορείς να ζητήσεις πίσω από την εταιρεία τους φόρους αν δεν κάνεις το ταξίδι)
Κι εγώ νομίζω ότι δύσκολα θα βρεθούν ξανά τέτοιες τιμές...τσάμπα δηλαδή!
Ναι...οι διαθέσιμες ημερομηνίες αρχίζουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά! Αλλά υπάρχει ακόμη αρκετή διαθεσιμότητα...
Αυτή τη στιγμή έκανα αναζήτηση για 4 άτομα και υπάρχει διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες 21-25 Νοεμβρίου αναχώρηση και επιστροφή αντίστοιχα!
Οποτε εγω τι βαζω ως χειραποσκευη οταν μου το ζηταει στο site ??? 0 ετσι ? Παρολο που τελικα εγω θα εχω κανονικα χειραποσκευη μαζι μου....Αυτό είναι προφανώς λάθος στην απόδοση της μετάφρασης...οι περισσότεροι μπερδευτήκαμε στην αρχή!