sapienza
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Roma
- Ταξίδι-Όνειρο
- Costiera Amalfitana
Για Ρώμη θέλεις?Βρίσκεις απο τώρα πολύ καλές προσφορές...!!!Φαντάσου Σ/κ Ρώμη, εισητήρια(102ευρώ) και ξενοδοχείο μου βγαίνουν μάξιμουμ 150ευρώ /άτομο...
καμια πληροφορια παραπανω? εστω ενα site με ξενοδοχεια. βρηκα καποια εγω αλλα ειναι πολυ μακρια απο ρωμη κεντρο ας πουμε. οταν λες σκ εννοεις 1 διανυκτερευση?
καμια πληροφορια παραπανω? εστω ενα site με ξενοδοχεια. βρηκα καποια εγω αλλα ειναι πολυ μακρια απο ρωμη κεντρο ας πουμε. οταν λες σκ εννοεις 1 διανυκτερευση?
οχι δεν θελω lux. απλα εναν υπνο να κανω...απο το πρωι μεχρι το βραδυ ειμαι στους δρομους. δεν θελω να χανω ουτε λεπτο απο τα ταξιδια μου. αυτο που θελω ειναι κατι φθηνο και κεντρικο...θα το τσεκαρω κι αν ειναι θα σε "ξαναενοχλησω"Το έχω αναφέρει στην Αναζήτηση πληροφοριών για Ευρώπη,http://www.travelstories.gr/%E5%F5%F1%FE%F0%E7/7403-%F1%FE%EC%E7-%EE%E5%ED%EF%E4%EF%F7%E5%DF%E1.html
δίνει το δίκλινο 75ευρώ...Μια χαρά είναι το ξενοδοχείο...Αν θές κάτι πιο lux έχω αρκετές προτάσεις-αυτό είναι μια καλή μέση λύση και σε καλή τοποθεσία...