• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορά Carlson Hotels Group

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες... upgrade είναι από standard δωμάτιο σε business, από business σε junior suite κτλ.
Έχω ζητήσει upgrade σε standard δωμάτιο τηλεφωνικώς (όντας απλό μέλος) και μου δόθηκε στο check-in business χωρίς καμιά χρέωση.
Για να πω την αλήθεια, η διαφορά των δύο τύπων δωματίων δεν είναι πολύ μεγάλη σε κάποια ξενοδοχεία (πχ σε κάποια είναι ακριβώς τα ίδια σε διαστάσεις, αλλά είναι ανακαινισμένα, σε υψηλότερο όροφο για λιγότερη φασαρία, έχουν Nespresso και ταινίες δωρεάν και άλλες τέτοιες μικρολεπτομέρειες). Σε άλλα όμως μπορεί το business δωμάτιο να είναι διπλάσιο σε μέγεθος, να έχει βεράντα κτλ.
Πάντως το πιο σημαντικό είναι ότι συνήθως τα business πάνε πακέτο με το πρωινό.

marquis

Member
Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες... upgrade είναι από standard δωμάτιο σε business, από business σε junior suite κτλ.
Έχω ζητήσει upgrade σε standard δωμάτιο τηλεφωνικώς (όντας απλό μέλος) και μου δόθηκε στο check-in business χωρίς καμιά χρέωση.
Για να πω την αλήθεια, η διαφορά των δύο τύπων δωματίων δεν είναι πολύ μεγάλη σε κάποια ξενοδοχεία (πχ σε κάποια είναι ακριβώς τα ίδια σε διαστάσεις, αλλά είναι ανακαινισμένα, σε υψηλότερο όροφο για λιγότερη φασαρία, έχουν Nespresso και ταινίες δωρεάν και άλλες τέτοιες μικρολεπτομέρειες). Σε άλλα όμως μπορεί το business δωμάτιο να είναι διπλάσιο σε μέγεθος, να έχει βεράντα κτλ.
Πάντως το πιο σημαντικό είναι ότι συνήθως τα business πάνε πακέτο με το πρωινό.
Έχει τύχει να μείνω σε αρκετά Radisson, οπότε γνωρίζω ότι το upgrade αφορά κατηγορία και όχι δωμάτιο ίδιας κατηγορίας, απλά το ξενοδοχείο μου έγραψε τα εξής:
Thank you for choosing Radisson Royal Hotel St. Petersburg.

Complimentary room upgrade means:
- best available room in the category booked for Silver and Gold tier members (i.e. if the guest booked a standard room, he will get the best standard room - spacious, with good view etc)
- upgraded room for Black tier members (if the guest booked a standard room, he will be upgraded to business class room

So we will be glad to provide for you best room with a nice view.

Οπότε νομίζω δε μπορώ να κάνω και πολλά. Tα business class δωμάτια εκεί έχουν αισθητή διαφορά από τα απλά, μιας και έχουν σαλονάκι. Για το πρωινό δε με ενδιαφέρει μιας και έχω τιμή που περιλαμβάνει το πρωινό.

Last edited by a moderator:

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δεν ξέρω... το Νοέμβριο είχα μείνει στο Radisson Oslo Plaza και μου έδωσαν upgrade σε business (είναι δωμάτια από τον 29ο έως τον 37ο όροφο με κάποια επιπλέον amenities σε σχέση με τα standard) oύτε καν για πληρωμένες νύχτες αλλά για reward nights. Δε μου κράτησαν καν τους 10,000 πόντους που απαιτούνταν για την αναβάθμιση (είναι στα express awards).

Ελπίζω με την αλλαγή από goldpointsplus σε Carlson Club να μην έχουν αλλάξει προς το χειρότερο τους κανόνες για το upgrade!

Y.Γ. Kάνε και μια προσπάθεια με την Εξυπηρέτηση Πελατών.Στείλτους ένα email και ζήτα κανονικό upgrade, μιας και είσαι παλιός πελάτης και παλιότερα σου το έδιναν.

marquis

Member
Δεν ξέρω... το Νοέμβριο είχα μείνει στο Radisson Oslo Plaza και μου έδωσαν upgrade σε business (είναι δωμάτια από τον 29ο έως τον 37ο όροφο με κάποια επιπλέον amenities σε σχέση με τα standard) oύτε καν για πληρωμένες νύχτες αλλά για reward nights. Δε μου κράτησαν καν τους 10,000 πόντους που απαιτούνταν για την αναβάθμιση (είναι στα express awards).

Ελπίζω με την αλλαγή από goldpointsplus σε Carlson Club να μην έχουν αλλάξει προς το χειρότερο τους κανόνες για το upgrade!

Y.Γ. Kάνε και μια προσπάθεια με την Εξυπηρέτηση Πελατών.Στείλτους ένα email και ζήτα κανονικό upgrade, μιας και είσαι παλιός πελάτης και παλιότερα σου το έδιναν.
Θα μπορούσα να φανταστώ ότι παίζει ανασταλτικό ρόλο ότι κλείστηκε με την Friends & Family τιμή, η οποία είναι στο 1/3 της τρέχουσας, αλλά το ξενοδοχείο δεν μου είπε ότι συμβαίνει γι αυτό το λόγο. Σε κάθε περίπτωση μου έχει συμβεί να μου κάνουν upgrade και με αυτην την τιμή. Οντας upgrade κατόπιν διαθεσιμότητας φανταζομαι πως καλό είναι να περιμένω και απλά να δείξω την κάρτα κατά την άφιξη. Χαίρομαι που το Plaza στο Οσλο κάνει upgrades, μιας και θα το τιμήσω το καλοκαίρι, μαζί με αρκετά ακόμη Radisson.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Διάβασε τα T&C... υποτίθεται ότι πρέπει να είσαι φίλος ή γνωστός κάποιου που δουλεύει στην Carlson, όμως λέει share this with friends, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.

marquis

Member
Διάβασε τα T&C... υποτίθεται ότι πρέπει να είσαι φίλος ή γνωστός κάποιου που δουλεύει στην Carlson, όμως λέει share this with friends, οπότε δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Ξέρω τα T&C, και μπορεί να προκύψει πρόβλημα, όπως και συνέβη, απλά πλέον έχω γραπτή διαβεβαίωση από την GM της Carlson για την τιμή. Το ανέφερα αυτό σαν προβληματισμό αναφορικά με τα upgrades. Γενικά μερικά ξενοδοχεία δεν κάνουν upgrade, αν δουν ότι κάποιος έχει πληρώσει χαμηλή τιμή. Μπορεί αυτό να συμβαίνει και στο Radisson στην Αγία Πετρούπολη.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Ναι, αλλά τι θα μου κοστίσει το upgrade? Αυτό αναρωτιέμαι. Έχε υπόψιν σου ότι έγινα μέλος μόλις προχθές. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω κανέναν πόντο στην κάρτα μου. Έχω το δικαίωμα να ζητήσω upgrade?

Επιπλέον, επειδή λογικά δεν θα μου έχουν απαντήσει μέχρι αύριο το βράδυ που φεύγω για Δουβλίνο, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να αποκτήσω πρόσβαση σε κάποιον υπολογιστή στην Ιρλανδία, διότι δεν σκοπεύω να κουβαλήσω τον δικό μου, προκειμένου να επικοινωνήσω με το customer service...
Eίδα ότι επέστρεψες... τελικά τι έγινε με την κάρτα?
Σε δέχτηκαν σα silver μέλος στο Park Inn στο Heathrow?
Σου έκαναν αναβάθμιση?

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Eίδα ότι επέστρεψες... τελικά τι έγινε με την κάρτα?
Σε δέχτηκαν σα silver μέλος στο Park Inn στο Heathrow?
Σου έκαναν αναβάθμιση?
Λοιπόν:
Έλαβα κανονικά το απαντητικό μέιλ για το Silver status. Όταν έφτασα εκεί μου είπαν ότι δεν μπορούν να δουν το status μου. Και δεν εννοούσαν το δικό μου status, αλλά ότι γενικά δεν μπορούν να δουν το status του επισκέπτη στο check-in. Δεν θα το σχολιάσω.
Πέρα από αυτό, με υποχρέωσαν να κάνω δύο φορές check-in, γιατί όταν επέστρεψα για να παραλάβω το δωμάτιό μου, το είχαν δώσει σε κάποιον άλλο.
Συνολικά, ήταν μια αποτυχία, καθώς έπρεπε να περπατήσω χιλιόμετρα για να φτάσω στο δωμάτιό μου.
Επιπλέον, διάλεξα το park inn που ήταν ακριβότερο από το radisson, διότι υποτίθεται ότι ήταν πιο κοντά στο αεροδρόμιο, όμως, τελικά ήταν μακριά μου, γιατί πετούσα από το terminal 4.
Μία αποτυχία.

Έχω μία ερώτηση: να περιμένω ταχυδρομικά την κάρτα μου από τη Carlson ή απλώς κουβαλάω μαζί μου τον αριθμό μέλους;;

marquis

Member
Λοιπόν:
Έλαβα κανονικά το απαντητικό μέιλ για το Silver status. Όταν έφτασα εκεί μου είπαν ότι δεν μπορούν να δουν το status μου. Και δεν εννοούσαν το δικό μου status, αλλά ότι γενικά δεν μπορούν να δουν το status του επισκέπτη στο check-in. Δεν θα το σχολιάσω.
Πέρα από αυτό, με υποχρέωσαν να κάνω δύο φορές check-in, γιατί όταν επέστρεψα για να παραλάβω το δωμάτιό μου, το είχαν δώσει σε κάποιον άλλο.
Συνολικά, ήταν μια αποτυχία, καθώς έπρεπε να περπατήσω χιλιόμετρα για να φτάσω στο δωμάτιό μου.
Επιπλέον, διάλεξα το park inn που ήταν ακριβότερο από το radisson, διότι υποτίθεται ότι ήταν πιο κοντά στο αεροδρόμιο, όμως, τελικά ήταν μακριά μου, γιατί πετούσα από το terminal 4.
Μία αποτυχία.

Έχω μία ερώτηση: να περιμένω ταχυδρομικά την κάρτα μου από τη Carlson ή απλώς κουβαλάω μαζί μου τον αριθμό μέλους;;
Θα παραλάβεις την κάρτα σου εντός 8 εβδομάδων από τη ημερόμηνία που έγινε το upgrade. Γενικά απ ότι έχω καταλάβει τα Radisson στην Μ. Βρετανία είναι hit or miss. Ενεπλάκην σε διαμάχη ημερών με την αλυσίδα, λόγω υπερβάλλοντος ζήλου υπαλλήλου στο Radisson της Γλασκώβης, πράγμα που με ανάγκασε να ακυρώσω όλες τις κρατήσεις μου για το ταξίδι και να ψάχνω τελευταία στιγμή ξενοδοχεία. Ευτυχώς το κυνήγησα το θέμα και τελικά δικαιώθηκα, αλλά παρόλα αυτά θα πάω σε Radisson, αλλά στα επόμενα ταξίδια. Καλά πέρασες στο ταξίδι? Αν ναι, τότε το ξενοδοχείο δεν πειράζει αν το θυμάσαι εστω και αρνητικά!

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Radisson Big Night Giveaway

Σε λίγες μέρες ξεκινά η προωθητική ενέργεια των ξενοδοχείων της αλυσίδας Carlson με την οποία μένοντας μία βραδιά σε ένα Radisson ή Radisson Blu κερδίζετε άλλη μία δωρεάν νύχτα. Ακόμα δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τους όρους της προσφοράς, είναι όμως πιθανό να υπάρξει κάποιο όριο στα άτομα που θα επωφεληθούν της προσφοράς.

https://www.radissonbignightgiveaway.com/

Επιπλέον πληροφορίες απ' το facebook.

Radisson Hi everyone! This promotion is very exciting! Jeff, you will have to register for each promotion separately on each participating brand. Great way to earn even more points! Scott, this is part 2 of the Radisson Big Night Giveaway. Register and stay between May 15, 2012 and checking out on or before July 15, 2012. Please remember if it's the Radisson promotion you need to stay at a Radisson property. Mark, this is valid for non-US members! I hope you all enjoy this promotion and please do not hesitate to contact us with any questions! We want to make sure everyone earns all their points! ~Dana (Πηγή https://www.facebook.com/Radisson)

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Η προσφορά είναι ενεργή απ' το πρωί. Στην ουσία αφού γραφτείτε πρέπει να μείνετε μία βραδιά μέχρι και τις 15.07.12 σε οποιοδήποτε Radisson/Radisson Blu και αυτόματα κερδίζετε 50000 πόντους που είναι αρκετοί για μία βραδιά στο ακριβότερο ξενοδοχείο της αλυσίδας κατηγορίας 6 ή δύο περίπου βραδιές σε ένα κατηγορίας 3 ή τρεις βραδιές σε ένα κατηγορίας 2 ή 5 βραδιές σε κατηγορίας 1 ξενοδοχείο.

Η προσφορά όταν συμπληρώσει 100000 εγγραφές, θα μοιράζει στους επόμενους 15000 αντί για 50000 πόντους.
https://www.radissonbignightgiveaway.com/

Η λίστα ξενοδοχείων και οι πόντοι που απαιτούνται για μία δωρεάν βραδιά (δίκλινο, πρωινό όχι πάντα όμως).
Free Hotel Nights

Υ.Γ.1 Σε έξι μέρες έρχεται αντίστοιχο promotion για τα Park Inn. Mένεις μία βραδιά σε ένα φτηνό Park Inn και κερδίζεις 44000 πόντους (που μπορείς να εξαργυρώσεις στα ακριβότερα Radisson). Οι δύο προσφορές μπορούν να συνδυαστούν με συνολικό όφελος 94000 πόντους.
Park Inn Stay One Night, Get One Night Hotel Promotion & Special

Y.Γ.2 Επειδή υπάρχει η δυνατότητα μετακίνησης πόντων από λογαριασμό σε λογαριασμό χωρίς χρέωση, μπορείτε υποθετικά να κάνετε τέσσερις διαμονές της μιας νύχτας (2 σε Radisson και 2 σε Park Inn) χρησιμοποιώντας την CarlsonClub κάρτα σας στις μισές διαμονές και την κάρτα του/της συνοδού σας στις άλλες μισές. Έτσι, η κάθε κάρτα θα έχει 94000 πόντους. Όταν επιστρέψετε απλά ζητάτε merging των δύο λογαριασμών και καταλήγετε με ένα λογαριασμό και 188000 πόντους!

Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία - Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Να ρωτήσω κάτι...Διάβασα τυχαία το θέμα,τι κάρτα είναι;Επίσης σε ποια ξενοδοχεία μπορώ να την χρησιμοποιώ;Αν κάνω αρκετά ταξίδια συμφέρει να την βγάλω;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom