• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσφορά Carlson Hotels Group

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Για όσους δε γνωρίζουν την εταιρεία ξενοδοχείων Carlson, περιλαμβάνει στο δυναμικό της τις αλυσίδες Radisson, Park Inn, Park Plaza και Country Inns & Suites.

Η προσφορά που τρέχει αυτή την περίοδο είναι για κάθε δύο διαμονές μεταξύ 15/04/2011 και 15/06/2011 σε οποιαδήποτε από τα παραπάνω ξενοδοχεία, κερδίζεται μία νύχτα σε όποιο ξενοδοχείο θέλετε για διαμονή από τις 15/04/2011 έως τις 31/12/2011.
Οπότε, μπορείτε να κλείσετε απλώς δύο φτηνά δωμάτια σε Park Inn από μία βραδιά και να εξαργυρώσετε την κερδισμένη νύχτα σας στο πιο ακριβό Radisson που υπάρχει.

Δυστυχώς, φέτος δίνουν μόνο μία δωρεάν νύχτα ανά μέλος. Πέρισυ, έδιναν μέχρι επτά με το εξής pattern: για τις δύο πρώτες διαμονές μία δωρεάν νύχτα και για κάθε επόμενη από μία δωρεάν νύχτα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούσε κάποιος να κλείσει 8 βραδιές σε 8 διαφορετικά φτηνά Park Inn (με τιμές γύρω στα 60-70 η βραδιά) και να κερδίσει 7 νύχτες πχ σε κεντρικό Radisson στο Παρίσι που η βραδιά κοστίζει πάνω από 300e!

Αρχικά, θα εγγραφείτε στο πρόγραμμα ανταμοιβής Carlson Club.
Carlson Club Registration

Mετά, θα κάνετε register στην προσφορά.
Carlson Free Night Offer

Και στο τέλος, θα εκμεταλλευτείτε την τρέχουσα προσφορά του κοινωνικού δικτύου XING, με το οποίο στέλνετε σα μέλη του Carlson Club ένα email στην Εξυπηρέτηση Πελατών με τον κωδικό που δίνεται στην προσφορά και τον αριθμό της κάρτας μέλους σας και αυτοί σας κάνουν αμέσως Silver Elite για ένα χρόνο.
XING Silver Elite Offer

Τα προνόμια σας σα Silver Elite, θα τα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο. Πιο σημαντικά είναι upgrade στο δωμάτιο που έχετε κλείσει και early check-in/late checkout.
Carlson Club Tier Privileges

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Okay. Δηλαδή, απλά στέλνω τον αριθμό μέλους μου και τον κωδικό που δίνει στο λινκ που έδωσες εσύ;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Nαι. Γράψε αν θες και κάτι επεξηγηματικό όπως ''I would like to request a silver elite status upgrade as per the XING offer terms''. Σε δύο μέρες το πολύ σου απαντάνε θετικά.

funtukaki

Member
North66 ευχαριστουμε πολυ για την χρησιμη πληροφορια.Δεν μπορω να καταλαβω ομως τι λαθος κανω..οταν κανω register για την προσφορα δεν μου βγαζει καποιο κωδικο.Επειδη ανεφερες οτι στελνουμε "ένα email στην Εξυπηρέτηση Πελατών με τον κωδικό που δίνεται στην προσφορά και τον αριθμό της κάρτας μέλους μας" δεν μπορω να εντοπισω τον κωδικο αυτο,ουτε μου εστειλαν κατι με email αφου εκανα το registration για την προσφορα.Τι κανω λαθος?:(

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Δε χρειάζεσαι κωδικό για την προσφορά... απλά κάνεις register (τσέκαρε να ξανακάνεις register και αν βγάλει μήνυμα ότι το υπάρχον μέλος έχει γίνει register παλιότερα, είσαι ok).

Όταν ολοκληρώσεις δύο διαμονές (δλδ. το λιγότερο από μία βραδιά σε δύο διαφορετικά ξενοδοχεία της αλυσίδας), θα σου έρθει ένα email που θα σε ενημερώνει για τη δωρεάν νύχτα. Για να την κλείσεις, κάνεις login στο λογαριασμό μέλους σου, επιλέγεις το tab Book with points στα δεξιά της σελίδας, επιλέγεις ξενοδοχείο και ημερομηνία και αν όλα πήγαν καλά θα δεις εκτός από τις κανονικές τιμές και μια επιλογή Free night award 0 euros.

O κωδικός της προσφοράς XING είναι Code: OPBCSL1.

Υ.Γ. Σα silver μπορείς να ζητήσεις upgrade και στη δωρεάν νύχτα, μιας και δίνουν μόνο στάνταρντ δωμάτια σαν free nights. Και επειδή σε αρκετά ξενοδοχεία το πρωινό δεν περιλαμβάνεται στα στάνταρντ δωμάτια που δίνουν στις free nights, κάνοντας upgrade σε business δωμάτιο περιλαμβάνεται και το πρωινό.

funtukaki

Member
Σε ευχαριστω πολυ,δεν ειχα προσεξει τον κωδικο που ανεφερες.:rolleyes: Δηλαδη αν καταλαβα καλα,αν μεινουμε σε ενα ξενοδοχειο για 6 νυχτες,θα δικαιουμαστε αλλες 3 νυχτες δωρεαν σε οποιοδηποτε απο τα ξενοδοχεια της carlson,αρκει να ειναι σε standard bedroom και οχι σε σουιτα.Κριμα που το μονο carlson που εχει στη Κων/πολη ειναι διπλα στον Βοσπορο και ειναι απλησιαστη η τιμη,ειδαλλως θα μπορουσαμε να μεινουμε για 2 νυχτες εκει μιας και θα παμε το Πασχα.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Όχι φέτος το πετσόκοψαν το πρόγραμμα και κάθε μέλος μπορεί να κερδίζει μέχρι μία δωρεάν νύχτα ΜΟΝΟ. Και αυτό θα γίνει αν μείνεις σε διαφορετικά ξενοδοχεία όχι στο ίδιο, γιατί σαν stay ορίζεται μία διαμονή σε ένα ξενοδοχείο ανεξαρτήτως του αριθμού check-in και check-out.

Πχ αν επισκεφτείς μία πόλη με 4 διαφορετικά Carlson και μοιράσεις τις διαμονές σου και στα 4, μπορείς να κερδίσεις μέχρι 2 έξτρα νύχτες (με την προυπόθεση ότι θα χρεώσετε τις μισές διαμονές σε άλλη κάρτα μέλους, μιας και φέτος το κάθε μέλος μπορεί να κερδίζει μέχρι μια νύχτα μόνο). Πέρισυ, το κάθε μέλος μπορούσε να κερδίσει μέχρι 7 νύχτες, το οποίο ήταν μεγάλη χαζομάρα του προγράμματος, μιας και όπως εξήγησα με 8 φθηνές νύχτες σε περιφερειακά Park Inn, μπορούσες να μείνεις 7 νύχτες όπου ήθελες. Αυτό, όμως έγινε πέρισυ.

Υπάρχει η προσφορά στις 4 νύχτες πληρώνεται τις 2 και στις 2 πληρώνεται τη 1, αλλά αυτά είναι για τα gold μέλη. Kάπου κυκλοφορεί και ένας κωδικός για fast-track σε gold, δηλ. αντί να χρειάζεται να συμπληρώσεις 20 διαμονές το χρόνο απαιτούνται μόνο 7, αν βρεθεί θα το ποστάρω.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Εντελώς τυχαία, χρειάστηκε να κλείσω ένα δωμάτιο στο Park Inn του Heathrow. Μπορώ μήπως να κάνω αναβάθμιση; Πώς ακριβώς λειτουργεί η elite Silver.
Μόλις έστειλα το request και περιμένω απάντηση.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Πρώτον, κάνε register και στην προσφορά για να κερδίσεις μια νύχτα με δύο διαμονές.
Δεύτερον, θα σου απαντήσουν αυτοί το πολύ σε δύο μέρες ότι είσαι Silver Elite, θα έχει αλλάξει και το status σου όταν μπαίνεις στο λογαριασμό σου. Kαι έπειτα για να είσαι σίγουρος, στείλε μερικές μέρες πριν ένα email στην Εξυπηρέτηση Πελατών ότι θες upgrade ή καλύτερα τηλεφώνησέ τους. Με ένα απλό τηλεφώνημα, έχω πάρει upgrades ακόμα και σαν απλό μέλος ή ακόμα και σε τζάμπα νύχτες, είναι πολύ εξυπηρετικοί.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ναι, αλλά τι θα μου κοστίσει το upgrade? Αυτό αναρωτιέμαι. Έχε υπόψιν σου ότι έγινα μέλος μόλις προχθές. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχω κανέναν πόντο στην κάρτα μου. Έχω το δικαίωμα να ζητήσω upgrade?

Επιπλέον, επειδή λογικά δεν θα μου έχουν απαντήσει μέχρι αύριο το βράδυ που φεύγω για Δουβλίνο, σκέφτομαι ότι θα πρέπει να αποκτήσω πρόσβαση σε κάποιον υπολογιστή στην Ιρλανδία, διότι δεν σκοπεύω να κουβαλήσω τον δικό μου, προκειμένου να επικοινωνήσω με το customer service.
Διότι θα γίνω silver πριν τη διαμονή μου στο park inn, ωστόσο στην κράτησή μου δεν έχω δώσει πουθενά τον αριθμό μέλους της Carlson. Αυτό που θα μου ζητήσουν στο check-in είναι ο αριθμός μέλους ή πρέπει να προσκομίσω και κάποιο στοιχείο που να δείχνει ότι είμαι silver? Αν ναι, θα πρέπει να βρω ΚΑΙ εκτυπωτή στο Δουβλίνο, για να εκτυπώσω το μέιλ της αναβάθμισης.
Επιπλέον, για να ζητήσω το upgrade στο δωμάτιο-αν τελικά το δικαιούμαι-, αρκεί να το ζητήσω την ώρα του check-in ή, όπως είπες πριν, πρέπει να επικοινωνήσω 2 μέρες πριν τη διαμονή μου στο ξενοδοχείο;

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
To upgrade δεν κοστίζει τίποτα.
Έχε πρόχειρο τον αριθμό μέλους, από αυτόν λογικά θα δουν αν είσαι silver.
Δεν πειράζει που δεν έχεις πόντους.
Καλύτερα θα ήταν να ζήταγες το upgrade λίγες μέρες πριν, αλλά αφού δεν μπορείς αλλιώς
ζήτα το στο check-in.
Eπειδή η περίπτωσή σου είναι λίγο μπλεγμένη, θα μπορούσες να πάρεις κατευθείαν
αύριο τηλέφωνο το ξενοδοχείο και να ζητήσεις upgrade για τη διαμονή σου αν υπάρχει
διαθεσιμότητα. Οπότε όταν φτάσεις στο desk του check-in και όντας silver, αυτοί θα δουν
και τη σημείωση ότι τους κάλεσες για να ζητήσεις κάτι, άρα μεγαλύτερη πιθανότητα
να πάρεις αυτό που δικαιούσαι σα silver.

marquis

Member
Κατ αρχάς να ευχαριστήσω για τον κωδικό!
Θα ήθελα να ενημερώσω για την λογικότατη πολιτική αναβαθμίσεων του Radisson Royal St Petersburg το οποίο στα ασημένια και χρυσά μέλη προσδιορίζει την αναβάθμιση ως το καλύτερο δωμάτιο αναφορικά με τον τύπο του. Δηλαδή το καλύτερο standard δωμάτιο κ.ο.κ. και αναβάθμιση σε ανώτερη κατηγορία κάνει μόνο στα μέλη concierge. Λίγο παράλογο μιας και ο όρος της αναβάθμισης δεν είναι αυτός, αλλα μιας και το βρήκα σε ανέλπιστα χαμηλή τιμή δε θα παραπονεθώ παραπάνω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα