Ναι, απτον οποιοδηποτε μπορεις να παρεις κωδικο και να κανεις κρατηση με το ονομα σου. 1 κωδικος για καθε επιβατη και 1 για ι/χ,μηχανακι.Μάλλον ΕΙΝΑι βλακεία η έρωτηση αλλα θα την κανω!η κοπέλα Μ ειναι συνδρομητής της Cosmote αλλα εγω οχι!μηπως με κάποιο τροπο μπορει βγάλει εισιτήριο για το δικό μου ιχ???
Αυτό το πρόβλημα λύνεται με μια επίσκεψη σε κατάστημα Cosmote...Μάλλον ΕΙΝΑι βλακεία η έρωτηση αλλα θα την κανω!η κοπέλα Μ ειναι συνδρομητής της Cosmote αλλα εγω οχι!
Εμένα μόνο 2 κωδικούς μου έδωσε από το ίδιο τηλέφωνο. Μήπως έχει σημασία ότι κ τα 2 μηνυματα τα έστειλα την ίδια μέρα ?Ναι. Και παίρνεις πολλούς κωδικούς από το ίδιο τηλέφωνο.
τελειοο αυτο!!! αλλα αμα δεν εχεις cosmote? μπορεις να στειλεις απο αλλο κινητο και απλα να χρησιμοποιησεις τον κωδικο, μηπως ξερεις?Για τα ακτοπλοϊκά υπάρχει προσφορά της cosmote τα 2 στην τομή του ενός με το deals for you αρκεί να στείλεις μην στο 19019. Εγω επωφελήθηκα κ εκλεισα για Κουφονήσι για 2 άτομα πήγαινε - έλα 120€.
Κανονικά και με τον νόμο.τελειοο αυτο!!! αλλα αμα δεν εχεις cosmote? μπορεις να στειλεις απο αλλο κινητο και απλα να χρησιμοποιησεις τον κωδικο, μηπως ξερεις?