Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
Μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς στα αεροπορικά της Κούβας είναι (ή μάλλον ήταν) η AirComet, μια συμπαθέστατη εταιρειούλα που έκανε το ΜΑδρίτη-Αβάνα μετ' επιστροφής με ναύλους που ξεκινούσαν από τα 320 ευρώ (ναι, με τους φόρους, ναι, μετ' επιστροφής). Φοβάμαι πως θα πρέπει να την ξεγράψουμε σύντομα... Εδώ και τρεις εβδομάδες η πτήση της έρχεται ΜΟΝΙΜΩΣ με 7 ώρες καθυστέρηση (παρότι συνεχίζει να διαφημίζει πως η αναχώρηση είναι στις 22:30, τελικώς ποτέ δε φεύγει πριν τις 3:30...αν φύγει) και ομοίως γίνεται με την αναχώρηση. Το προσωπικό της είναι απλήρωτο εδώ και καιρό, στο αεροδρόμιο είναι στο αμήν μαζί τους, το προσωπικό εδάφους έκανε απεργία και γενικώς εγώ θα ήμουν πολύ προσεκτικός αν έκλεινα μαζί τους (κάντε και καμία ταξιδιωτική ασφάλεια).
Σήμερα μου είπαν πως εμφανίσθηκε Ολλανδός αγοραστής για να τη σώσει, αλλά ακόμη είναι σε επίπεδο φήμης... Οπότε προσοχή και consider yourselves warned.
Σήμερα μου είπαν πως εμφανίσθηκε Ολλανδός αγοραστής για να τη σώσει, αλλά ακόμη είναι σε επίπεδο φήμης... Οπότε προσοχή και consider yourselves warned.