Σημερινη ειδηση, απο in.gr: Air Comet, τελος! Εχουν ξεμεινει καποιοι κακομοιροι ταξιδιωτες στο Μπαραχας και στην Ν. Αμερικη και περιμενουν να δουν τι θα γινει...Ελεος πια! Αυτα συμβαινουν, οταν ο καθε πικραμενος ανοιγει και μια αεροπορικη εταιρεια και μετα δεν ειναι συνεπης στις υποχρεωσεις του..
Τώρα ξύπνησε το in.gr? Eδώ και δύο μέρες έχει κλείσει...
Κανένας πικραμένος δεν ανοίγει μια αεροπορική εταιρία μην λες ότι θέλεις... για να ανοίξει κάποιος μια αεροπορική εταιρία και ειδικά στην Ευρώπη τον ξετινάζουν... απλά οι συγκυρίες είναι δύσκολες και τα ανοίγματα μεγάλα... αν δεν είσαι προσεκτικός κλείνεις...
Δεν ξερω βρε Traveller...Οτι ανεφερα, το ανεφερα απο την αποψη της ταλαιπωριας των επιβατων και μονο, οχι για λογους ασφαλειας πτησης. Μια γνωστη μου, τον Αυγουστο του 09, ταλαιπωρηθηκε αφανταστα απο την Sky Europe, σε πτηση απο Βιεννη για Αθηνα. Τελευταια κυριολεκτικα στιγμη τους ανακοινωσαν οτι θα πεταξουν απο Μπρατισλαβα για Αθηνα, τους μετεφεραν στην Μπρατισλαβα και πεταξαν με 1.30! ωρα καθυστερηση...Πιστευω οτι με μια γνωστη(εννοω οχι low cost) εταιρεια, αποφευγεις τετοια παρατραγουδα. Προσωπικα,αν εχω την δυνατοτητα να επιλεξω για καποιον προορισμο μου, αναμεσα σε low cost εταιρεια και σε καποια γνωστη, ε, τοτε θα επιλεξω να πεταξω με την γνωστη. Ειδικα τωρα, που ο ανταγωνισμος εχει οδηγησει σε φοβερες τιμες. Χαρακτηριστικα, εκλεισα για Βερολινο με την aegean για τον Μαρτιο, με 75?, πηγαινε ελα! Σαφως λοιπον, βρηκα μια πολυ καλη τιμη και προτιμω την aegean απο την ''ευκολη''.
Με την ευκαιρια, να ευχηθω Χρονια Πολλα και καλα σε σενα και σε ολα τα παιδια του forum.
Kαλα Χριστουγεννα!!