• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προσοχή με την AirComet

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς στα αεροπορικά της Κούβας είναι (ή μάλλον ήταν) η AirComet, μια συμπαθέστατη εταιρειούλα που έκανε το ΜΑδρίτη-Αβάνα μετ' επιστροφής με ναύλους που ξεκινούσαν από τα 320 ευρώ (ναι, με τους φόρους, ναι, μετ' επιστροφής). Φοβάμαι πως θα πρέπει να την ξεγράψουμε σύντομα... Εδώ και τρεις εβδομάδες η πτήση της έρχεται ΜΟΝΙΜΩΣ με 7 ώρες καθυστέρηση (παρότι συνεχίζει να διαφημίζει πως η αναχώρηση είναι στις 22:30, τελικώς ποτέ δε φεύγει πριν τις 3:30...αν φύγει) και ομοίως γίνεται με την αναχώρηση. Το προσωπικό της είναι απλήρωτο εδώ και καιρό, στο αεροδρόμιο είναι στο αμήν μαζί τους, το προσωπικό εδάφους έκανε απεργία και γενικώς εγώ θα ήμουν πολύ προσεκτικός αν έκλεινα μαζί τους (κάντε και καμία ταξιδιωτική ασφάλεια).

Σήμερα μου είπαν πως εμφανίσθηκε Ολλανδός αγοραστής για να τη σώσει, αλλά ακόμη είναι σε επίπεδο φήμης... Οπότε προσοχή και consider yourselves warned.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Μια από τις αποκαλύψεις της χρονιάς στα αεροπορικά της Κούβας είναι (ή μάλλον ήταν) η AirComet, μια συμπαθέστατη εταιρειούλα που έκανε το ΜΑδρίτη-Αβάνα μετ' επιστροφής με ναύλους που ξεκινούσαν από τα 320 ευρώ (ναι, με τους φόρους, ναι, μετ' επιστροφής). Φοβάμαι πως θα πρέπει να την ξεγράψουμε σύντομα... Εδώ και τρεις εβδομάδες η πτήση της έρχεται ΜΟΝΙΜΩΣ με 7 ώρες καθυστέρηση (παρότι συνεχίζει να διαφημίζει πως η αναχώρηση είναι στις 22:30, τελικώς ποτέ δε φεύγει πριν τις 3:30...αν φύγει) και ομοίως γίνεται με την αναχώρηση. Το προσωπικό της είναι απλήρωτο εδώ και καιρό, στο αεροδρόμιο είναι στο αμήν μαζί τους, το προσωπικό εδάφους έκανε απεργία και γενικώς εγώ θα ήμουν πολύ προσεκτικός αν έκλεινα μαζί τους (κάντε και καμία ταξιδιωτική ασφάλεια).

Σήμερα μου είπαν πως εμφανίσθηκε Ολλανδός αγοραστής για να τη σώσει, αλλά ακόμη είναι σε επίπεδο φήμης... Οπότε προσοχή και consider yourselves warned.
Ξέρεις Γιώργο αν ισχύσει το ίδιο και με την Air Europe?Απο ότι γνωρίζω έχουν συνέργασία αυτές οι δύο αεροπορικές (και πολλούς κοινούς κωδικούς πτήσεων).

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν το ξέρω, η ΑΕ προς το παρόν πάει κι έρχεται κανονικά, χωρίς καθυστερήσεις, τώρα τα οικονομικά της δε ν τα ξέρω, αλλά όταν βλέπεις τις κλασικές εταιρείες (Iberia, AirFrance κλπ) και βάζουν εισιτήρια για Ευρώπη στα 600-900 ευρώ και πάλι δε γεμίζουν τα αεροπλάνα τους ούτε τώρα στις γιορτές... μάλλον ακόμη πιο σκούρα τα πράγματα για τις μικρότερες...

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Ανακοινωσε οτι θα κλεισει η AirComet λογω χρεους 17 εκ.ευρω. Θα απολυθουν 640 εργαζομενοι (οι οποιοι ειναι απληρωτοι εδω και 8 μηνες) και ακομα ειναι αγνωστο τι θα γινει με τα δικαιωματα των επιβατων!
Μαλιστα σημερα το πρωι 200 επιβατες που επρεπε να ειχαν πεταξει χτες για Λιμα εκλεισαν ενα κομματι των αφιξεων του αεροδρομιου της Μαδριτης Barajas (T1)
περισσοτερα στα ισπανικα εδω

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αρχίσανε τα όργανα... Κι απ' ό,τι μόλις έμαθα, πάει για φούντο κι άλλη ευρωπαϊκή που πετάει για Κούβα (από τη στιγμή που είναι σε επίπεδα φήμης, δε μπορώ να πω ονόματα)...

Μας βλέπω να επιστρέφουμε στα εισιτήρια των 1400 ευρώ... αχ καημένη τσέπη.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ξερει καποιος να μου πει τι γινεται οταν εχεις ήδη αγορασει εισιτηριο
ηλεκτρονικα απο εταιρεια που εκλεισε ;
Συγκεκριμενα εχω αγορασει εισιτηριο με την air comet για τις 09/02
Γραφεια στην Αθηνα δεν εχει , πως θα παρω πισω τα χρηματα μου; Το ποσο ειναι ήδη στην πιστωτικη μου καρτα ...
ευχαριστω εκ των προτερων...

Traveller

Member
Ίδια περίπτωση με την Sky... κάνε ένα τηλέφωνο στην τράπεζα και δήλωσε άρνηση χρέωσης...

Κοιτάζω στην μαγική μου σφαίρα και τι βλέπω... άσχημα μαντάτα από Ιταλία μεριά... δεν θα είναι η χρονιά του μπλε το 2010... ας ελπίσουμε ότι θα ξορκιστούν τα δαιμόνια και το μπλε θα επιπλεύσει...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αφού αγόρασες με πιστωτική μπορείς να κάνεις άρνηση πληρωμής, με δεδομένο πως δε θα πάρεις το αγαθό και τις υπηρεσίες που πλήρωσες. Από εκεί και πέρα, στην Ισπανία περιμένουν απόφαση για το τι θα γίνει με τους επιβάτες, αλλά θα αργήσει πολύ διότι είναι πολύπλοκο το θέμα, εμπλέκονται θυγατρικές και πρώτα θα πρέπει να πληρωθούν τα δεδουλευμένα και τα χρέη προς τα ασφαλιστικά ταμεία, άσε που έχουν κινητά κι ακίνητα σε 7 διαφορετικές χώρες, οπότε προβλέπεται μαραθώνιος.

Εγώ στη θέση σου θα έπαιρνα την κάρτα, τώρα κιόλας.

Σε άλλα (άσχετα) νέα, η Κούβα κέρδισε τη δικαστική μάχη με τη Δομ. Δημ για τα Cohibas...
Cigar Aficionado | Web Features | Cohiba v. Cohiba—Cubans Win New Ruling

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Α, ο Ολλανδός αγοραστής της AirComet (η Air Transport) την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια μόλις ενημερώθηκε ότι τα 17εκ ευ΄ρω ήταν μόνο τα άμεσα πληρωτέα χρέη προς τα ισπανικά ασφαλιστικά ταμεία κι ότι τα συνολικά χρέη είναι γύρω στα 450εκ και βλέπουμε... Στοιχειωμένες γραμμές... κι η Air Madrid (ζωή σε λόγου μας και μας είχε βολέψει πάρα πολύ η συγκεκριμένη) πάνω κάτω τα ίδια δρομολόγια είχε.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
ευχαριστω πολυ και τους δυο σας ...
τι παιδια εισαστε εσεις !!!:xmas_lol:
Δεν προλαβα να ρωτησω και πηρα αμεσως απαντηση ....
παιρνω τη τραπεζα αμεσως ....

Traveller

Member
κι η Air Madrid (ζωή σε λόγου μας και μας είχε βολέψει πάρα πολύ η συγκεκριμένη) πάνω κάτω τα ίδια δρομολόγια είχε.
Θεική εταιρία... ούτε γράμμα δεν έστελνα... μια φορά πήγα Costa Rica με αυτούς και έσπασα το ρεκόρ μου σε καθυστέρηση... έπιασα τελική... 6 ώρες στο πήγαινε 5 στο έλα...

Απλά αυτή δεν πέταγε Havana και την γλίτωσαν οι φουκαράδες οι Κουβανοί...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Απλά αυτή δεν πέταγε Havana και την γλίτωσαν οι φουκαράδες οι Κουβανοί...

Είχε ανακοινώσει πτήσεις προς Βαραδέρο, έκανε τις τρεις δοκιμαστικές... και μετά μπαμ. Θυμάμαι κάτι μπουφέδες στο VRA όταν γιόρτασε τα εγκαίνια... Οι μισοί μάνατζερ των Catalonia Hotels ήταν εκεί και μιλούσαν για εξαγορά ξενοδοχείων σε Βαραδέρο και Κάγιο Κόκο... Κόκο που τους κούναγε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom