maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Says who???ακριβως και να μενουμε στις επιπτωσεις και οχι στις αναλυσεις
Says who???ακριβως και να μενουμε στις επιπτωσεις και οχι στις αναλυσεις
Αντιγράφω από το βιβλίο Aladdin's Lamp: How Greek Science Came to Europe Through the Islamic World του John Freely:Μπόρω να γράψω για το Ισλάμ -όπως κι άλλοι άνθρωποι εδώ μέσα είμαι βέβαιος- σελίδες ολόκληρες.Για το κοινωνικό του πρόσωπο,την φιλοσοφία του,την προχωρημένη σκέψη που εισήγαγε σε μια εποχή που η Ευρώπη βούλιαζε στην άγνοια.
Αντιγράφω από το βιβλίο Aladdin's Lamp: How Greek Science Came to Europe Through the Islamic World του John Freely:
The Islamic schools of the time in Cordoba employed scores of women copyists, as did the city’s book market. More highly educated women worked as teachers and librarians, and a few even practiced medicine and law.
(Όπου "time" είναι 10ος-11ος αιώνας μ.Χ.)
Την είχα πρόχειρη, αλλά δεν είναι το βιβλίο που θα διάβαζα για να χαλαρώσω με τον καφέ μου... Μην απορείς, λόγω δουλειάς το διάβασα.Πες μου οτι την πληροφορια την ειχες προχειρη;
Μωρε τι διαβαζετε ορισμενοι... σας θαυμαζω!
Είσαι πράγματι καμμένος!
Για όσους ενδιαφέρονται σοβαρά και επιθυμούν να μάθουν πέντε πράγματα για το Ισλάμ ας αγοράσουν το ομόνυμο βιβλίο του Αναστάσιου Αλβανίας... επιστημονική τεκμηρίωση σοβαρότητα γραφής απλά άψογο...
Κανένα πρόβλημα για τις προτιμήσεις σου, αλλά στα βιβλία που παραθέτεις δε μαθαίνει κανείς για το Ισλάμ, αλλά για την απάτη της θρησκείας.Εγω προτιμω αυτα
Richard Dawkins - Η περί Θεού Αυταπάτη - The God Delusion
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ - Ο Θεός στον εγκέφαλο Μια επιστημονική ερμηνεία του Θεού και της θρησκευτικότητας - Alper, Matthew - ΒΙΒΛΙΟ
PERIZITITO.GR -Βιβλία: Κείμενα για τη θρησκεία, Russell on Religion: Selections from the Writings of Bertrand Russell, Russell Bertrand, Scripta,
Εκδόσεις Ενάλιος - Βιβλία εκ των ων ουκ άνευ
IANOS Αλυσίδα Πολιτισμού
PERIZITITO.GR -Βιβλία: Ο Θεός δεν είναι μεγάλος, God is not Great: How Religion Poisons Everything, Hitchens Christopher, Scripta