• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προορισμός για 8 ημέρες;

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Άρα πλέον δεν μιλάμε για 8 ημέρες, μιλάμε για παραπάνω..Πολλές παραπάνω...Μη το σκέφτεσαι σου λέω...Mama Africa....!!!!!
Η πρόταση του hydronetta περί Τανζανία- Ζανζιβάρη με έστειλε...Αν πας εκεί, με το καλό της επιστροφής δεν θα σε αφήσω σε ησυχία....:D

_antonis_

Member
Άρα πλέον δεν μιλάμε για 8 ημέρες, μιλάμε για παραπάνω..Πολλές παραπάνω...Μη το σκέφτεσαι σου λέω...Mama Africa....!!!!!
Η πρόταση του hydronetta περί Τανζανία- Ζανζιβάρη με έστειλε...Αν πας εκεί, με το καλό της επιστροφής δεν θα σε αφήσω σε ησυχία....:D
Μα είναι 2 παρέες, 20 μέρες συνολικά για μένα, αλλά 12 γι τη μια παρέα και 8 για την επόμενη... Δεν ξέρω ακόμη, θα ψάξω λίγο σήμερα να δώ τι γίνεται!!! Άντε να οργανώσω τώρα ταξίδι για Αφρική, βουνό μου φαίνεται. Κανένας εθελοντής;;; :D:lol:

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Μα είναι 2 παρέες, 20 μέρες συνολικά για μένα, αλλά 12 γι τη μια παρέα και 8 για την επόμενη... Δεν ξέρω ακόμη, θα ψάξω λίγο σήμερα να δώ τι γίνεται!!! Άντε να οργανώσω τώρα ταξίδι για Αφρική, βουνό μου φαίνεται. Κανένας εθελοντής;;; :D:lol:
Αααα δεν το είχα "πιάσει". Νόμιζα πως το σύνολο θα είναι ..συμπαγές και δεν θα σπάσει.. Το 12ήμερο κάτι γίνεται για μακριά και η vario αν δεν κάνω λάθος περίπου τόσες ημέρες είχε στη διάθεσή της για Κένυα.
Πότε θα φύγετε; Οκτώβρη; Προλαβαίνεις.....Διάβασμα και υπομονή θέλει.

_antonis_

Member
Ναι, το πολύ 1/10 πρέπει να ξεκινάει η άδειά μου... Άγχος και ταχυπαλμίες μαζί!

zmaria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη (αμήν)
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα,Περού,Ν.Αφρική
Στο 12ήμερο γιατί δεν βάζεις την Κένυα? Κι η Vario λίγες μέρες πήγε!

_antonis_

Member
Αν μπορούσα να αλλάξω τον τίτλο θα έβαζα προορισμός για 18 ημέρες!

Λοιπόν, μετά απο διάφορες αλλαγές, ψάχνω προορισμό για όσες μέρες να ναι, ας πούμε 15-18.

Οι σκέψεις πολλές, όπως η Κίνα αρχικά. Μόνο τα εισιτήρια μας βγαίνουν κάπου 1650 ευρώ, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα, αλλά η συνταξιδεύτρια δε θα'θελε λέει να φάει και όλα της τα χρήματα.

Οπότε σκέφτομαι άλλους προορισμούς γι' αυτές τις μέρες όπως, Νεπάλ-Θιβετ, Μαδαγασκάρη, Ζιμπάμπουε.

Εισιτήρια για Νεπάλ βρίσκω κάπου 760 ευρώ (1-15/10)
Μαδαγασκάρη αρκετά πιο ακριβή-δε θυμάμαι τώρα-κάπου 1200
Ζιμπάμπουε αρκετά φτηνή σχετικά, 876 ευρώ.
Όπου και να πάμε γλιτώνουμε αρκετά χρήματα.
Οι προτιμήσεις μου είναι η Ζιμπάμπουε, αλλά δε βρίσκω και πολλές πληροφορίες στο φόρουμ.
Μετά είναι το Νεπάλ που απ'ότι μου είπαν είναι καλή εποχή.

Δεν ξέρω, έχω καταμπερδευτεί και θέλω βοήθεια γενικώς!!! Στο τέλος θα κλείσω με πρακτορείο να ησυχάσω!!!!:klaps:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πόσες φορές στη ζωή σου θα έχεις τη δυνατότητα να φύγεις 18-20 μέρες σερί? Είναι κάποια ταξίδια που δε μπορείς ουσιαστικά να τα κάνεις με λιγότερες μέρες. Κι από αυτά, για τα περισσότερα είσαι εκτός εποχής. Οπότε σκάστα και πήγαινε στην Κίνα (που σ' αρέσει) - αν κι εγώ θα πήγαινα κάνα Περού καλύτερα...

_antonis_

Member
Πόσες φορές στη ζωή σου θα έχεις τη δυνατότητα να φύγεις 18-20 μέρες σερί? Είναι κάποια ταξίδια που δε μπορείς ουσιαστικά να τα κάνεις με λιγότερες μέρες. Κι από αυτά, για τα περισσότερα είσαι εκτός εποχής. Οπότε σκάστα και πήγαινε στην Κίνα (που σ' αρέσει) - αν κι εγώ θα πήγαινα κάνα Περού καλύτερα...
Λές ε Κώστα; Το ξέρω ότι μάλλον 1-2 φορές θα μου τύχει να έχω τόσες μέρες...

Περού το θέλω λίγο αργότερα γιατί μαθαινω Ισπανικά, οπότε απο του χρόνου και πέρα.

Κίνα είναι 1600 ευρώ συν ξενοδοχεία εκεί, ξεναγοί κλπ, δηλαδή όπως είπα κάπου 3000 (το λιγότερο, αλλα δεν το λέω).

Κάτι άλλο προτείνεις σαν μέρος;;

_antonis_

Member
Μόνος μου μιλάω, μόνος μου συλλογίζομαι...

Λοιπόν, έκανα πάλι κάποιους υπολογισμούς και είδα ότι αν απ'την Κίνα αφαιρέσω το Θιβέτ, πέφτει η τιμή εισιτηρίων απο 1710? στα 1376?, 350? λιγότερα δηλαδή. Φυσικά δεν πρόκειται να μας σώσουν 350?, αλλά αλλιώς ακούγεται το ένα, αλλιώς το άλλο.

Για τους της Κίνας, μπορείτε να μου προτείνετε μέρες διαμονής για κάθε πόλη; Πόσο νομίζετε ότι είναι οκ; Ευχαριστώ!!

Beijing
Lhasa
Xian
Jiuzhaigou
Shanghai
Hong Kong

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Μόνος μου μιλάω, μόνος μου συλλογίζομαι...

Λοιπόν, έκανα πάλι κάποιους υπολογισμούς και είδα ότι αν απ'την Κίνα αφαιρέσω το Θιβέτ, πέφτει η τιμή εισιτηρίων απο 1710? στα 1376?, 350? λιγότερα δηλαδή. Φυσικά δεν πρόκειται να μας σώσουν 350?, αλλά αλλιώς ακούγεται το ένα, αλλιώς το άλλο.

Για τους της Κίνας, μπορείτε να μου προτείνετε μέρες διαμονής για κάθε πόλη; Πόσο νομίζετε ότι είναι οκ; Ευχαριστώ!!

Beijing
Lhasa
Xian
Jiuzhaigou
Shanghai
Hong Kong
Beijing 4 μέρες (+εκδρομή τείχος)
Lhasa Δεν ξέρω
Xian 1 πλήρης ημέρα από νωρίς το πρωί
Jiuzhaigou Δεν ξέρω
Shanghai 3 μέρες
Hong Kong 3 μέρες (+1 για Μακάου αν θες)

Δες και για την κοιλάδα του ποταμού Li (Li River (Guangxi) - Wikipedia, the free encyclopedia) .

(Μπορείς να συνδυάσεις την επίσκεψη με ένα προσκυνηματικό ταξίδι - αστραπή στη Λαϊκή δημοκρατία της Κορέας...)

_antonis_

Member
Beijing 4 μέρες (+εκδρομή τείχος)
Lhasa Δεν ξέρω
Xian 1 πλήρης ημέρα από νωρίς το πρωί
Jiuzhaigou Δεν ξέρω
Shanghai 3 μέρες
Hong Kong 3 μέρες (+1 για Μακάου αν θες)

Δες και για την κοιλάδα του ποταμού Li (Li River (Guangxi) - Wikipedia, the free encyclopedia) .

(Μπορείς να συνδυάσεις την επίσκεψη με ένα προσκυνηματικό ταξίδι - αστραπή στη Λαϊκή δημοκρατία της Κορέας...)
Οπότε, αν προσθέσουμε και τα άλλα, βάζουμε 3 μέρες Λάσα (που μόνο Θιβέτ δε βλέπω έτσι), Xian 2 μέρες μπας και πάμε στο βουνό Shi shuan (αν γράφεται έτσι), Jiuzhaigou 2 μέρες πάλι, και άλλες 7 μέρες όπως λές στα άλλα. Το Μακάου αξίζει δηλαδή; Κορέα (και τη μία και την άλλη) λέω να τις αφήσω άλλη φορά! :D

Έτσι βγαίνει 18 μέρες, πολύ τρέξιμο και στην ουσία Θιβέτ δε βλέπουμε, ε; Λές ότι αξίζει να πάμε Θιβέτ έστω και τόσο ή το αφήνω για άλλη φορά;

υ.γ. Την κοιλάδα του ποταμού...που την βάζω; Πού βολεύει; 'Η είναι άσχετα εκεί που πάω;

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Έτσι βγαίνει 18 μέρες, πολύ τρέξιμο και στην ουσία Θιβέτ δε βλέπουμε, ε; Λές ότι αξίζει να πάμε Θιβέτ έστω και τόσο ή το αφήνω για άλλη φορά;

Να το αφήσεις για άλλη φορά. Η Κίνα είναι τεράστια για 18 ημέρες, γιατί να κολλήσεις και το Θιβέτ μέσα; Ας το, το κολλάς με κάποια άλλη χώρα της περιοχής.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom