• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προορισμός για 8 ημέρες;

_antonis_

Member
Να το αφήσεις για άλλη φορά. Η Κίνα είναι τεράστια για 18 ημέρες, γιατί να κολλήσεις και το Θιβέτ μέσα; Ας το, το κολλάς με κάποια άλλη χώρα της περιοχής.
Ιωάννα μου έχω αλλάξει τελείως πλεύση...

Περιμένω κάποιες προσφορές και σας ενημερώνω για το πώς οι 8 ημέρες έγιναν 18 και το πώς η Κίνα έγινε............. :D

MARIA LEON

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
Ιωάννα μου έχω αλλάξει τελείως πλεύση...

Περιμένω κάποιες προσφορές και σας ενημερώνω για το πώς οι 8 ημέρες έγιναν 18 και το πώς η Κίνα έγινε............. :D

αγαπητε φιλε,

αν θυμάμαι καλά θέλεις να κάνεις εξάσκηση ισπανικών. με τόσες λοιπόν μέρες στη διάθεσή σου είναι κρίμα να μην πας λατινική αμερική. ακόμα μπορείς να συνδυάσεις κούβα με άλλους προορισμούς, όπως μεξικό, γουατεμάλα, κτλ, κάτι που δυστυχως στο ταξίδι μου στην κούβα δεν έκανα εγώ λόγω έλλειψης ημερών. η κούβα πάντως αξίζει τον κόπο. πόσο μάλλον αν μπορέσεις να επισκεφτείς και άλλες κοντινές χώρες.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Shanghai χωρίς Suzhou?????????????????????????????????

_antonis_

Member
αγαπητε φιλε,

αν θυμάμαι καλά θέλεις να κάνεις εξάσκηση ισπανικών. με τόσες λοιπόν μέρες στη διάθεσή σου είναι κρίμα να μην πας λατινική αμερική. ακόμα μπορείς να συνδυάσεις κούβα με άλλους προορισμούς, όπως μεξικό, γουατεμάλα, κτλ, κάτι που δυστυχως στο ταξίδι μου στην κούβα δεν έκανα εγώ λόγω έλλειψης ημερών. η κούβα πάντως αξίζει τον κόπο. πόσο μάλλον αν μπορέσεις να επισκεφτείς και άλλες κοντινές χώρες.
MARIA LEON, δυστυχώς δεν το είχα σκεφτεί έτσι. Βασικά, δεν είμαι σε φάση εξάσκησης... Εφέτος θα κάνω δεύτερη χρονιά ισπανικά, οπότε λέω να ξεκινήσω ισπανόφωνες χώρες απο του χρόνου, με μια Κούβα για αρχή, πριν αλλάξει τελείως. Τώρα αν πήγαινα δε θα ήμουν σε θέση ούτε να εξασκηθώ...

Shanghai χωρίς Suzhou?????????????????????????????????

Εεεε...αφού είπαμε, αλλάζουμε τελείως πλεύση! Προς Αφρική μεριά!!!

Επι τη ευκαιρία όμως, τι είναι το Suzhou?

Vally

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο (;)
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΥ,Καραϊβική, Μαρόκο
Αντώνη, πήγαινε τώρα Αφρική, να πάμε Κούβα του χρόνου γκρουπ. Έχω λαό από πίσω... :haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom