Στο rome2rio έχει και την επιλογή του λεωφορείου στη μισή τιμή αλλά κάνει περισσότερη ώρα..γνωρίζει κανένας αν είναι αξιόπιστο;;Για Ρώμη θα πρότεινα τραίνο από τον Κεντρικό Σταθμό της Νάπολη. Έχει καλές τιμές και είναι και γρήγορο.
Στο rome2rio έχει και την επιλογή του λεωφορείου στη μισή τιμή αλλά κάνει περισσότερη ώρα..γνωρίζει κανένας αν είναι αξιόπιστο;;Για Ρώμη θα πρότεινα τραίνο από τον Κεντρικό Σταθμό της Νάπολη. Έχει καλές τιμές και είναι και γρήγορο.
Φωτιά θα πέσει να μας κάψει. Δε λέμε τέτοιες κουβέντες για τη Ρώμη εδώ, θα σου καεί το PC.Μονο που η Ρωμη δεν εχει νυχτερινη ζωη...ειναι μονο για να πας να δεις μουσεια,αξιοθεατα και να ευχαριστηθεις την πολη...
Κόψε κάτι. Πόλη εκατομμυρίων στον Ευρωπαϊκό νότο είναι. Δε μπορεί να μην έχει νυκτερινή ζωή. Απλά συνήθως οι τουρίστες (συχνά προσκυνητές του Βατικανού) δεν σχετίζονται μαζί της.Μονο που η Ρωμη δεν εχει νυχτερινη ζωη...ειναι μονο για να πας να δεις μουσεια,αξιοθεατα και να ευχαριστηθεις την πολη...
Χαχαχαχ σου είπα εξήγησα στους φίλους μου πως η Ρώμη δεν έχει νυχτερινή ζωή και συμβιβάστηκαν επειδή για κάποιους είναι και πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό και ήθελαν οπωσδήποτε να πάμε κάπου.Όταν ταξιδευεις πρώτη φορά ή δεν κάνεις έρευνα για ταξίδια δεν ξέρεις κάποια βασικά πράγματα και είναι λογικό.Όπως είπαν και οι φίλοι μου Ρώμη είναι,μια από τις πιο γνωστές πρωτεύουσες της Ευρώπης αποκλείεται να μην έχει νυχτερινή ζωή,αν δεν το ψάξεις όμως θα μείνει απλά σ αυτή την εικασία Εγώ έτσι κ αλλιώς ταξιδεύω για να εξερευνώ την πόλη και όχι για τα ξενύχτια,νυχτερινή ζωή έχουμε και στην Ελλάδα.Π.χ. πέρισι που πήγα Βερολίνο με άλλη παρέα τριγυρνούσαμε όλη την ημέρα στους δρόμους και στα αξιοθέατα και το βράδυ που βγαίναμε για καμιά μπύρα ήμασταν ψόφιοι.Επόμενο ταξίδι με την περσινή παρέα από Βερολίνο λέμε για Κρακοβία-Βαρσοβία ειδικά για Κρακοβία άκουσα πολύ καλά λόγια όσο αναφορά την νυχτερινή ζωή μακάρι να έχω λέφτα να πάω και 3ο ταξίδι γ αυτή την σεζον ;ρΦωτιά θα πέσει να μας κάψει. Δε λέμε τέτοιες κουβέντες για τη Ρώμη εδώ, θα σου καεί το PC.
ΥΓ. Και μετά σου λέει "αγαπημένος πρώτος προορισμός για τους πιο πολλούς Έλληνες". Αφού φτάσαμε και στο σημείο παρέα νέων αντρών που ψάχνεται για καλή νυχτερινή ζωή να επιλέγει να πάει στη Ρώμη... Και στο topic "προορισμός για φοιτητές", γελάνε και οι πέτρες του Κολοσσαίου.