chania-2005
Member
Αν θελει καποιος να επισκευτει μερη για να δει πλουσιο φυσικο περιβαλλον με τροπικα δαση, ζουγκλα, λιμνες, καταρακτες, ζωα ισως (σαφαρι) και γενικα ΦΥΣΗ τι θα προτεινατε? Κι ως προς τις τιμες, τι παιζει εκει?
Μπηκα σ'αυτο το site που μου συστησες και σ'ευχαριστω πολυ! Αυτο που θελω να δω ειναι αυτο ακριβως που γραφει ο τιτλος στο link που εστειλες... wildlife vewing, safari κλπ. Ποιο απ'ολα αυτα τα μερη θα μου προτεινες λοιπον? Εντωμεταξυ ειδα στο σαfari houses of africa τοπια και σπιτια για να μεινεις καταπληκτικα, αλλα δεν εχει προσβαση να τα δεις -τιμες, booking κλπ.Κόστα Ρίκα, Παναμάς, Βενεζουέλα, Κεντρική Αφρική (Ρουάντα, Ουγκάντα κτλ), Guyana, Ινδονησία κτλ κτλ κτλ....είναι πολλά τα μέρη. Πρέπει να αποφασίσεις πιο συγκεκριμένα τι ζητάς να δεις και τι θες (και πόσα χρήματα διαθέτεις, πόσες μέρες κτλ).
Wildlife Worldwide - Safari Holidays, Whale Watching, Wildlife Viewing and Expeditions
Ρίξε κι εδώ μια ματιά..
Επιλογές υπάρχουν άπειρες, εξαρτάται τι σε ενδιαφέρει περισσότερο. Θες σαβάνα, θες ζούγκλα, τι είδους ζώα θες να δεις, θες θαλάσσιο κόσμο...απ'όλα έχει ο μπαξές. Πάντως, τα ταξίδια του παραπάνω site δίνουν καλές ιδέες για μέρη και προγράμματα, αλλά είναι πιο λουξ και ως εκ τούτου κοστίζουν και αντίστοιχα.Μπηκα σ'αυτο το site που μου συστησες και σ'ευχαριστω πολυ! Αυτο που θελω να δω ειναι αυτο ακριβως που γραφει ο τιτλος στο link που εστειλες... wildlife vewing, safari κλπ. Ποιο απ'ολα αυτα τα μερη θα μου προτεινες λοιπον? Εντωμεταξυ ειδα στο σαfari houses of africa τοπια και σπιτια για να μεινεις καταπληκτικα, αλλα δεν εχει προσβαση να τα δεις -τιμες, booking κλπ.
Ποιο Παρίσι τώρα..... Σε τέτοια πάμε για προθέρμανση...τα καλά είναι τα πιο μακρινά...Αυτό το site είναι πολύ ωραίο, νέες φωτιές μας ανάβεις GTS. Σε λίγο δεν θα με χωράει το Παρίσι
Μπορείς να δεις από το site τι περίπου σε ενδιαφέρει και κατόπιν αφού κατασταλάξεις τι πρόγραμμα θες, να αναζητήσεις την πιο συμφέρουσα προσφορά και από άλλα sites (σίγουρα θα εχει ο φίλος μας ο λέων! )
Τι sites δλδ εννοεις Dorotija? Aναφερεσαι σε καποιο μελος του φορουμ που γνωριζει τετοια sites? Εσυ? Εχεις καποιο υποψιν σου?Αυτό το site είναι πολύ ωραίο, νέες φωτιές μας ανάβεις GTS. Σε λίγο δεν θα με χωράει το Παρίσι
Μπορείς να δεις από το site τι περίπου σε ενδιαφέρει και κατόπιν αφού κατασταλάξεις τι πρόγραμμα θες, να αναζητήσεις την πιο συμφέρουσα προσφορά και από άλλα sites (σίγουρα θα εχει ο φίλος μας ο λέων! )