• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προορισμοί με "φύση" (τροπικα δαση, καταρακτες, ζουγκλα κλπ)

Dorotija

Member
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ταξίδι-Όνειρο
Yemen
Τι sites δλδ εννοεις Dorotija? Aναφερεσαι σε καποιο μελος του φορουμ που γνωριζει τετοια sites? Εσυ? Εχεις καποιο υποψιν σου?
όταν λέω "ο φίλος μας ο λέων" αναφέρομαι στον GTS από πάνω. Άλλα sites δεν έχω, είπα απλώς ότι το συγκεκριμένο θα σε βοηθήσει να αποφασίσεις τι είδους ταξίδι θέλεις να κάνεις, και μετά να κάνεις συγκεκριμένα πια μια ολοκληρωμένη έρευνα αγοράς. Περισσότερα πρακτορεία μπορείς να βρεις και εδώ: http://www.travelstories.gr/%F0%F1%...F1%E5%DF%EF-%E3%E9%E1-%E1%F6%F1%E9%EA%DE.html

GTS

Member
Κοίτα και εδώ

Undiscovered Destinations Adventure travel Company. Book your Adventure Travel Vacation with the UK's leading Adventure Travel Company. Adventure Travel Holiday's in Africa, Asia, Central America, Europe and Middle East. Our destinations include: Ban

Μερικοί από τους προορισμούς έχουν αυτά που ζητάς (π.χ. κοίτα φοβερό πρόγραμμα για Παναμά)

Χωρίς να θέλω να κρίνω προτάσεις άλλων μελών, ο φίλος/φίλη chania-2005 ζητάει ξεκάθαρα ζούγκλες, τροπικά δάση κτλ). Η Ανταρκτική, η Τασμανία, η Γροιλανδία και το Νεπάλ δεν έχουν σχέση με αυτά.....ωραίοι προορισμοί, εννοείται, αλλά δεν εμπίπτουν σε αυτά που ο τίτλος του τόπικ υπονοεί....βοηθάμε καλύτερα προτείνοντας προορισμούς που έχουν περισσότερη σχέση....

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Κοίτα και εδώ

Undiscovered Destinations Adventure travel Company. Book your Adventure Travel Vacation with the UK's leading Adventure Travel Company. Adventure Travel Holiday's in Africa, Asia, Central America, Europe and Middle East. Our destinations include: Ban

Μερικοί από τους προορισμούς έχουν αυτά που ζητάς (π.χ. κοίτα φοβερό πρόγραμμα για Παναμά)

Χωρίς να θέλω να κρίνω προτάσεις άλλων μελών, ο φίλος/φίλη chania-2005 ζητάει ξεκάθαρα ζούγκλες, τροπικά δάση κτλ). Η Ανταρκτική, η Τασμανία, η Γροιλανδία και το Νεπάλ δεν έχουν σχέση με αυτά.....ωραίοι προορισμοί, εννοείται, αλλά δεν εμπίπτουν σε αυτά που ο τίτλος του τόπικ υπονοεί....βοηθάμε καλύτερα προτείνοντας προορισμούς που έχουν περισσότερη σχέση....
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση αλλα ....Η Τασμανια δεν έχει δαση (το 80% του νηιού ε'ιναι χαρακτηρισμένο ως εθνικό πάρκο )?.............Η μήπως το Νεπάλ (κοιτα chitwan).......
Τα Κυριότερα αρχέγονα δάση του κόσμου βρίσκονται 1)στην Τασμανια και 2)στο Βόρνεο
Η Ανταρκτική όντως δεν έχει δάση αλλά από ζώα και φύση? Ελάχιστα μέρη στον κόσμο μπορούν να σου δείξουν και να αισθανθείς το μεγαλείο της φύσης και σίγουρα τόσο η Ανταρκτική όσο και η Γροιλανδία συγκαταλέγονατι σε αυτα.

GTS

Member
Δεν θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση αλλα ....Η Τασμανια δεν έχει δαση (το 80% του νηιού ε'ιναι χαρακτηρισμένο ως εθνικό πάρκο )?.............Η μήπως το Νεπάλ (κοιτα chitwan).......
Τα Κυριότερα αρχέγονα δάση του κόσμου βρίσκονται 1)στην Τασμανια και 2)στο Βόρνεο
Η Ανταρκτική όντως δεν έχει δάση αλλά από ζώα και φύση? Ελάχιστα μέρη στον κόσμο μπορούν να σου δείξουν και να αισθανθείς το μεγαλείο της φύσης και σίγουρα τόσο η Ανταρκτική όσο και η Γροιλανδία συγκαταλέγονατι σε αυτα.
Δε διαφωνώ σε αυτά που λες αγαπητέ, το είπα κι όλας ότι αυτοί είναι ωραίοι προορισμοί, αλλά δεν είναι αυτά που ο τίτλος του τόπικ λέει. Η Τασμανία έχει δάση όπως λες, αλλά δεν είναι τροπικά ή ζούγκλες. Ο φίλος/η από τα Χανιά θέλει τροπική κατάσταση αν έχω καταλάβει καλά. Αλλιώς δάση έχει και η Σιβηρία. Τέλος πάντων, επειδή φαίνεσαι πολυταξιδεμένος, μπορείς να βοηθήσεις καλύτερα από εμένα σε αυτό το θέμα...

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Δε διαφωνώ σε αυτά που λες αγαπητέ, το είπα κι όλας ότι αυτοί είναι ωραίοι προορισμοί, αλλά δεν είναι αυτά που ο τίτλος του τόπικ λέει. Η Τασμανία έχει δάση όπως λες, αλλά δεν είναι τροπικά ή ζούγκλες. Ο φίλος/η από τα Χανιά θέλει τροπική κατάσταση αν έχω καταλάβει καλά. Αλλιώς δάση έχει και η Σιβηρία. Τέλος πάντων, επειδή φαίνεσαι πολυταξιδεμένος, μπορείς να βοηθήσεις καλύτερα από εμένα σε αυτό το θέμα...
GTS οι προτάσεις μου περισσότερο καλύπταν το κομμάτι φυση ,πιθανόν ο φίλος να θέλει δάση τροπικά οπότε έχεις δίκιο .

chania-2005

Member
Παιδια σας ευχαριστω ολους παρα πολυ για τη διαθεση και τις προτασεις. Θα ψαξω ολα αυτα που αναφερατε κι ελπιζω να καταληξω καπου.. Αν και φοβαμαι οτι θα ανακαλυψω σε ολα αυτα πολυ ομορφα πραγματα και θα μπερδευτω ιδιαιτερα!! Το ευχαριστο ειναι οτι εχω μπολικο χρονο μπροστα μου να το ψαξω και να καταληξω, μιας και το πιο πιθανο ειναι το ταξιδι αυτο να γινει το επομενο Πασχα ή καλοκαιρι. Στα σχεδια ηταν να γινει πολυ νωριτερα, αλλα προεκυψε εντελως απο σποντα ταξιδι για Νεα Υορκη τα Χριστουγεννα, οποτε πρεπει να μεσολαβησει διαστημα για να ξαναγεμισει η τσεπη!

Ευχαριστω και παλι

Χρυσουλα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie