-elena-elena-
Member
Αυτόν τον παραλληλισμό κάνω κι εγώ, με μέρη από Ελλάδα. Και έχουμε άλλα που είναι επισκέψιμα κ χειμώνα και άλλα που κόβεις φλέβες.. Αρχικά για αυτό είχα εξαιρέσει τις Συρακούσες. Δεν μου αρέσει να βρίσκομαι συνέχεια στους δρόμους, γτ δεν μπορείς με δυο-τρεις ώρες να απολαύσεις πράγματα, ούτε να δεις. Το Παλέρμο έχει σίγουρα αρκετά πραγματάκια, έχω ήδη φτιάξει στο google πινεζούλες για τα αξιοθέατα. Σ ευχαριστώ πάρα πολύ.Ειναι τοσο κοντα μας, γιατι να ειναι διαφορετικα? Σκεψου την Πελοποννησο με 5πλασιο πληθυσμο. Δεν πας σε καλοκαιρινα μερη (Mondello, Trapani saline), ολα τα υπολοιπα ναι. Τα παντα ανοικτα ειναι.
Απο Παλερμο, ναι οι Συρακουσες ειναι μακρια. Δεν πας μονοημερη Γυθειο απο Πατρα...ειναι 7+ ωρες ακομα κ με ΙΧ. Η Ορτυγια ειναι το ιστορικο κεντρο, δεν καταλαβα την ερωτηση, σε 1- 2 ωρες τη γυρνας. Ημερησια απο Παλερμο χωρις διανυκτερευση ειναι εξουθενωμα. Αν χωρισεις μετα τις διανυκτερευσεις θα κανεις πασαλειμμα κ θα δεις καλα μονο τους δρομους...
Μεινε περιοχη Παλερμο. Σε 6 μερες θα πηγαινα Cefalu οπωσδηποτε, Trapani + Erice, κ Monreale. Ε φτανουν ,υπολογισε κ η πολη θελει το χρονο της.