Taksidiwtis
Member
Τετοιες μερες το φλεβαρη του 2022 την εβσομη μερα του ταξιδιου μου στο Μεξικο σιτυ εκανα τσεκ αουτ εδωσα τα κλειδια κατεβηκα 3 σκαλοπατια για να φυγω για Οαχακα και τελικα εφυγα στο μεσαιο σκαλι με 15 κιλα στο σακιδιο , πρηατηκε το ποδι και ο αστραεγαλος εψαχνα να βαλω λιγο παγο, και μετα εφυγα για ενα νοσοκμειο με ταξι ,αφου ταλαιπωρηθηκα με αφορητους πονους περπατωντας μονος χωρις καμια βοηθεια απο γιατρο σε γιατρο (γυρω στι 4 ωρες πηγαινα απο τον ενα στον αλλο)μου διεγνωσαν καταγμα στο πεμπτο μεταταρσιο ο γιατρος μου είε 3 βρομαδες κρεβατι κΑι κατι αντιφλεγμωνοδη που μου εδωσε, τρελους πονους εκατσα 7 μερες στο χοστελ στο κρεβατι και σηκωθηκα με ενα ποδι τουμπανο και εφυγα με το λεωφορειο για οαχακα τσιαπας μεριδα ριβιερα μαγια, στην Πλαγια ντελ καρμεν ειδα τουλαχιστον 3 τουριστες με ναρθηκα στο ποδι ωραια λεω.Δεν θέλω κάτι το αξιόλογο. Απλά να είναι νορμάλ σαν πόλη και όχι καμιά τελείως παραγκούπολη. Είμαι Μέριδα με τραυματισμό, όχι σοβαρό αλλά που προκαλεί αρκετό πόνο και δυσκολία στην κίνηση, και θέλω να μετακινηθω στο Βορρά και προς Puerto Vallarta. Εξαιτίας όμως μιας αγωγής που παίρνω απαγορεύεται να βλέπει το δέρμα μου ο ήλιος, οπότε δεν μπορώ να πάω σε παραλία. Σκεφτόμουν να μην πετάξω απευθείας για Puerto Vallarta αλλά να σταματήσω Τολούκα που είναι layover και να μείνω 2-3 βράδια ώστε και να μην εκτεθω στον ήλιο και να είμαι και κοντά στο Μεξικο σιτυ σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση μου να γυρίσω άμεσα Γαλλία.
Ειχα εισιτηριο να γυρισω στους τρεις μηνες και η αεροπορικη μου ειχε αλλαξει την ημερομηνια επιστροφης κατα μια μερα επικοινωνησα με whatsapp με την KLM για να γυρισω ενα μηνα νωριτερα (αντι για 5 μαη στις 5 απριλη) και λογω δικης του υπαιτιοτητας γλυτωσα γυρω στα 400€ διαφορα εισιτηριου.
2 μηνες με ενα ποδι τουμπανο δεν το ευχαριστηθηκα .Ισως καποια στιγμη το ξανακανω οχι το ατυχημα , αλλα το Μεξικο.
Περαστικα σου