MariaOrfa35
Member
Καλησπέρα!Φεύγω για Μεξικο Τέλος Φλεβάρη κ για 15 μέρες..που να πρώτοπαω;;;Playa del Carmen σίγουρα μέσα στα υπόλοιπα κολλάω!!Ευχαριστώ!!
Αφου τα έχεις φρέσκα γιατι δεν μας γράφεις μια ιστορία????Καλησπερα!! Το καλοκαιρι που περασε ταξιδεψα Playa del carmen, Tulum, Merida για δεκα μερες με αμαξι οποτε μπορω να σε βοηθησω που τα εχω και φρεσκα! πες μου αν θες πιο συγκεκριμενα τι θες να μαθεις για να σου πω την αποψη μου και να σου δωσω καποιες συμβουλες που ειναι πολυ χρησιμες αναλογα με το μερος!
Η αν βαριεσαι να γραψεις ιστορια, γραψε τη διαδρομη που ακολουθησες, τα μερη που διανυκτερευσες, αν θα αλλαζες εκ των υστερων κατι σιο προγραμμα σου, που δεν πηγες γιατι δεν προλαβες, που πηγες και το μετανιωσες...... 5 παραγματακια δηλαδη!!!!!!Αφου τα έχεις φρέσκα γιατι δεν μας γράφεις μια ιστορία????
Σε γενικες γραμμες υπαρχουν απειρα πραγματα να κανεις! (μνημεια, ζουγκλες, cenote, παραλιες, snorkel...)
Οι συγκεκριμενες περιοχες μου φανηκαν αρκετα ασφαλης.
Με την οδηγηση δεν ειχαμε κανενα απολυτως προβλημα και με τους χαρτες που κατεβασαμε στα κινητα ημασταν μια χαρα.
Τρομερα ξενοδοχεια με εξαιρετικα πρωινα σε τελειες τιμες.
Φαγαμε καλα αν και οχι τοσο αναιμακτα, χιχι (και να σημειωσω οτι φαγαμε πολλα street food...απο fruit ladies που σου εχουν σε σακουλακι καθαρισμενα φρουτα, pollos ψημενα σε κατι θεορατες ψησταριες, πιτακια απο καλαμποκαλευρο που πουλουσε μια κυρια οταν βαλαμε βενζινη)
Ως προορισμος ειναι σχετικα οικονομικος. Τα μοναδικα ακριβα εξοδα ειναι η εισοδος στο xcaret και το snorkel.
Η εισοδος στα αρχαιολογικα και στις cenote ηταν χαμηλες.
Αυτο που θα αλλαζα ειναι η κατανομη των ημερων. Θα εκλεβα απο την PDC και θα προσθετα στη Merida για να πηγαινα στο Rio Lagartos η στο Celestun..
Ο οδηγος της Lonely Planet ηταν το ευαγγελιο μας..
Παντα το πρωι παιρναμε μαζι μας σνακ και παγωμενα μπουκαλια με νερο..
Τα ATM και οι πιστωτικες εχουν τρελη προμηθεια..50 ευρω συνολικα τα χασαμε σιγουρα εκει..
Θα αρκεστώ στις Αμερικανιες...Μπελιζ;;Το Αcapulco & Pto Vallarta, Nayarit κλπ τα εγκρουψε ο πολεμος των ναρκωτικων. Ηταν οι καλιτεροι προορισμοι, γραφικοι & γεματοι χρωματα! Τωρα ας αρκεστουμε στο Cancun, PDC, Los Cabos, Ixtapa. Αμερικανιες, αλλα τα προαναφερομενα ειναι επικίνδυνα!
Αξια ενδιαφεροντος αλλα ταλαιπωρια λογο μη καλου δικου δικτυου: Pto Escondido & Huatulco.
Για το Acapulco:
https://www.mercurynews.com/2017/08...ity-acapulco-is-now-mexicos-murder-capital-2/
http://www.bbc.com/news/world-latin-america-40923559
http://www.dailymail.co.uk/news/art...r-capital-Acapulco-shown-chilling-photos.html
https://www.washingtonpost.com/grap...exicos-murder-capital/?utm_term=.19dcff430242
Τωρα αμα εχεις τυχη διαβαινε, χρονια περνουσα τα συνορα και πηγαινα στην Cd Juarez (εκει που ανθει το καρτελ Juarez) και δεν μου ετυχε τιποτα! Αλλα αμα ειναι τυχερο σου .
Καλησπέρα, με ποιά εταιρεία νοίκιασες αυτοκίνητο, το διπλωμα μας ειναι οκ? Παραλίες που πρέπει να επισκεφθούμε ?Σε γενικες γραμμες υπαρχουν απειρα πραγματα να κανεις! (μνημεια, ζουγκλες, cenote, παραλιες, snorkel...)
Οι συγκεκριμενες περιοχες μου φανηκαν αρκετα ασφαλης.
Με την οδηγηση δεν ειχαμε κανενα απολυτως προβλημα και με τους χαρτες που κατεβασαμε στα κινητα ημασταν μια χαρα.
Τρομερα ξενοδοχεια με εξαιρετικα πρωινα σε τελειες τιμες.
Φαγαμε καλα αν και οχι τοσο αναιμακτα, χιχι (και να σημειωσω οτι φαγαμε πολλα street food...απο fruit ladies που σου εχουν σε σακουλακι καθαρισμενα φρουτα, pollos ψημενα σε κατι θεορατες ψησταριες, πιτακια απο καλαμποκαλευρο που πουλουσε μια κυρια οταν βαλαμε βενζινη)
Ως προορισμος ειναι σχετικα οικονομικος. Τα μοναδικα ακριβα εξοδα ειναι η εισοδος στο xcaret και το snorkel.
Η εισοδος στα αρχαιολογικα και στις cenote ηταν χαμηλες.
Αυτο που θα αλλαζα ειναι η κατανομη των ημερων. Θα εκλεβα απο την PDC και θα προσθετα στη Merida για να πηγαινα στο Rio Lagartos η στο Celestun..
Ο οδηγος της Lonely Planet ηταν το ευαγγελιο μας..
Παντα το πρωι παιρναμε μαζι μας σνακ και παγωμενα μπουκαλια με νερο..
Τα ATM και οι πιστωτικες εχουν τρελη προμηθεια..50 ευρω συνολικα τα χασαμε σιγουρα εκει..