panlek30
Member
Οχι πραγματικά, έγω και όλοι εδώ μέσα έχουμε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσουμε. Εσύ με την σειρά σου έθεσες ένα ερώτημα. Τι πληροφορίες μας δείνεις για σκέψου; Ένας ξεναγός στο Μεξικό που συνεργάζεται με ένα πρακτορείο στην Ελλάδα; Είναι πολύ αόριστο αυτό που ρωτάς. (Πάντως αναγνωρίζω η αλήθεια είναι την καλή σου πρόθεση).Αρχικά βρε πασά μου ποιος σου είπε ότι έκανα εγγραφή στο site για να ρωτήσω αυτό το πράγμα…? Και στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει η ερώτηση μην ασχολείσαι…!
Δεύτερον, αν κάποιος γνωρίζει κάτι, όπως και αναφέρω μπορεί να με ενημερώσει και να τα πούμε σε προσωπικό μήνυμα. Δεν νομίζω ότι ούτε το με ποιο πρακτορείο πάω, ούτε το όνομα του ξεναγού αφορά τους πάντες. Αν έχεις πάει Μεξικό και μπορείς να με βοηθήσεις θα το εκτιμούσα!
Και τέλος, ναι το χω ξανά κάνει αυτό, να πάω πράγματα σε ξεναγό, όπως και δεν είμαι τόσο χαζός να μην ρωτήσω το πρακτορείο…!
Τώρα για ποιόν λόγο να κρίνεις έτσι μια ερώτηση, όσο παράλογη κι αν σου φαίνεται, δεν μπορώ να καταλάβω. Ευχαριστώ πάντως μάγκα για τον χρόνο που χάλασες να μου απαντήσεις!
Last edited: