• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

EasyJet Προβλημα με κρατηση

arabickostas

Member
Παιδια εγω δεν ειπα οτι μου φαινηκε κατι φυσιολογικο κ το εκανα ουτε οτι μου φανηκε περιεργο πως λειτουργει το συστημα τους.Χωρις να εχω τις γνωσεις σας δε μπορω να το κρινω αλλωστε.Μια ερωτηση σας εκανα μηπως μπορεσετε και βοηθησετε σαν παντογνωστες...και με κανατε να αισθανθω πολυ ασχημα με το υφος σας.
Συγνωμη που εκανα και λαθος,σιγουρα δεν το ηθελα ομως..και το να απαντατε κ να με παιρνετε απο τα μουτρα σιγουρα το μονο που δεν κανει ειναι να βοηθαει.
Ευχαριστω πολυ παντως παιδια.
Καλό θα ήταν να διαβάζουμε τα μηνύματα του καθενός από την αρχή , προσεκτικά για να διαπιστώσουμε το νόημα..

Ξεκινάει λοιπόν η κοπέλα ευγενικότατα κ λέει.. Γεια σας.Κατόπιν λέει "Πριν μερικές μέρες".Και έρχεται ο φίλος Maltakias και απαντάει στο είχα πει από το πρωί..

Δε μένω σ αυτό όμως ούτε έχω τίποτα με τον άνθρωπο..Έχω κάνει και χειρότερα λάθη εγώ..

Μένω στο ότι ένας άνθρωπος , νέος τελείως εδώ, αυτό που αντιλήφθηκε είναι ότι για μια χαζομάρα που έκανε κλείνοντας, πρώτη φορά ίσως, εισιτήρια από την εύκολη δέχεται μια ελαφριά ειρωνεία στην βοήθεια που ζήτησε.

Στους mods του φόρουμ άραγε αρέσει να συμβαίνει αυτό σε όποιον νέο και λιγοταξιδευμένο-άπειρο με όλα τα συναφή, έρχεται και ζητάει βοήθεια.?

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Ότι βρίσκετε ειρωνικό... ή σας ενοχλεί γενικά... πατήστε το κουμπάκι αναφορά.

Οι mods μια χαρά κάνουν τη δουλειά τους.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Πρωτ' απ' ολα, ευχομαι να βρεθει λυση (χωρις να χρειαστει να πληρωσεις) στο λαθος σου.

Νομιζω ομως οτι εδω μεσα ολοι εχουν την διαθεση να βοηθησουν. Αν ηθελαν να ειρωνευτουν μονο, δεν θα εγραφαν εδω, υπαρχουν αλλα φορουμ. Το παραξενο, το λαθος, η χαζομαρα της στιγμης προκαλουν γελιο και οι αντιδρασεις των συμφορουμιτων ηταν τελειως ανθρωπινες. Ασε που σε κανουν να αισθανεσαι πιο οικεια. Δεν σημαινει οτι εχουν σκοπο να γελασουν μαζι σου. Για παραδειγμα, αν η κοπελα μου ή η αδερφη μου ή ο κολλητος μου, εκανε αυτο που εκανες εσυ, θα εδινα μια μεγαλη σταυρωτη μουντζα και θα ελεγα : "Να... ζωο". Εχεις την εντυπωση οτι θα το ελεγα αυτο για να τον κανω να αισθανθει ασχημα;
Φαντασου αν μιλουσαμε ο ενας στον αλλον εδω μεσα με το σεις και με το σας, ποσο βαρετο και γελοιο θα ηταν. Φαντασου πως θα ηταν οι συναντησεις. Κι αν αυτες δεν σε ενδιαφερουν, φαντασου ποσες πληροφοριες θα ειχαν χαθει, επειδη ο καθενας θα προσεχε σε αυτα που θα γραψει μην παρεξηγηθει ο αλλος.
Γι' αυτους τους λογους δεν χρειαζεται να νιωθεις ασχημα...

ΥΓ Δεν ξερω τι εγραφαν τα posts που διαγραφηκαν. Αν ηταν off topic καλως. Αν ομως η διαγραφη οφειλεται στο οτι προσβληθηκε καποιος (εκτος κι αν περιειχαν βρισιες κτλ), λυπαμαι πολυ αλλα το θεωρω μεγιστο λαθος.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ξεκινάει λοιπόν η κοπέλα ευγενικότατα κ λέει.. Γεια σας.Κατόπιν λέει "Πριν μερικές μέρες".Και έρχεται ο φίλος Maltakias και απαντάει στο είχα πει από το πρωί..

Δε μένω σ αυτό όμως ούτε έχω τίποτα με τον άνθρωπο..Έχω κάνει και χειρότερα λάθη εγώ..

Ρε μεγάλε,διάβασε πρώτα τι λένε όλα τα μηνύματα από την αρχή και μετά έλα να κάνεις κριτική.Να βοηθήσω στο γιατί το mail της ήταν ακαταλαβίστικο προσπαθούσα.Και για να βρω μιαν άκρη της είχα πει απ'το πρωί μήπως και τα είχε γράψει στα Ελληνικά.Μου απάντησε τελικά το απόγευμα και μπερδεύτηκε προφανώς όταν είπα "στο είχα πει" νομίζοντας ότι δεν είχα καταλάβει πως τα είχε κλείσει καιρό τώρα.

Είπαμε να υπερασπιζόμαστε κανέναν "αθώο" αλλά όχι να τ'ακούνε κι αυτοί που βοηθάνε.

Και καλά η κοπέλα,οι υπερασπιστές μου τη δίνουν πιο πολύ που δεν κατάλαβαν γρι απ'ότι έγινε.Είμαι ο μόνος on-topic σε όλα του τα μηνύματα εδώ,με ευχαριστεί η topic starter και έρχεται ο Ζαγοράκης από πάνω να μου την πει.Ε,δεν είμαστε καθόλου καλά.

yumipop

Member
Βρε παιδιά δεν υπάρχει λόγος να γίνετε όλο αυτό πραγματικά.
Ευχαριστώ που βοηθήσατε.
Καλά ταξίδια και όμορφες αναμνήσεις σε όλους σας.

xara-chris

New Member
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΛΤΑΡΩ....

Ειπα και εγω να κανω ενα ταξιδακι δωρο στον αγαπημενο μου.....και εχω μπλεξει τα μπουτια μου..... αχ...ατιμη τεχνολογια.... Να σας ρωτησει κρατηση με Ατε prepaid γινεται στην EASY JET γνωριζετε???

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
:clap:
Με την debit της ΑΤΕ θα είχες πρόβλημα μα με την προπληρωμένη όχι!Άντε θα αξιωθείτε να πάτε ταξιδάκι, καλά να περάσετε ;)

xara-chris

New Member
Οχι δεν ειναι debit ειναι prepaid. Τωρα που σε βρηκα να σε ρωτησω και κατι ακομα εκει που λεει για τις καρτες ποια ενδειξη βαζω αυτη της visa?

nena

Member
Ταξίδι-Όνειρο
greenland-φεροε-svalbard
Ναι visa.
Πάντως μια απλή visa electron debit θα σε έσωνε γιατί δεν θα σε χρέωνε τα εξτρά..Τώρα επιβαρύνθηκες με ένα ευτελές ποσό για να πάρεις την προπληρωμένη αλλά θα σε χρεώσει και το κατιτίς όταν θα κάνεις την κράτηση. Δεν πειράζει, είναι μικρά ποσά.

Πριν 5-6 μήνες που έκλεισα εισιτήριο τουλάχιστον η electron debit..δεν με χρέωσε τίποτα εξτρα :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom