• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ινδία Προβλημα με βιζα για την Ινδια!!!

Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ,Κίνα και ξανά Νεπάλ
πηγα και εγω προχθες στη πρεσβεια της ινδιας γιατι ετοιμαζομαστε προς τα κει και επειδη η υπολοιπη παρεα του ταξιδιου δεν ειναι απο αθηνα, ρωτησα αν γινεται να βγει βιζα χωρις να κατεβουν...μου ειπαν οτι αν παει καποιος με τα χαρτια ολα και το διαβατηριο(οχι μονο φωτοτυπια) γινεται να βγει...οποτε βρες καποιον γνωστο αθηνα...!
Τα ιδια εκανα και γω, μονο προσοχη τις αιτησεις που θα κατεβασεις υπεγραψε τις. Εμας μια ζορικη ,ομορφη ομως υπάλληλος, μας ζηταγε ενα ατομο για 2 βιζες μονο, οπότε ανάλογα με τα ατομα κανονιστε και στην εισοδο καθε χαρτακι ισχυει για ενα ατομο αν πατε 2-3 παρεα. Καλη τυχη, αφου το θες μην τα παρατας-ΑΞΙΖΕΙ.

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Αγκαρεψα μια γνωστη του γνωστου και τωρα περιμενω ....:roll:

Blacktan

Member
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη η Μαδαγασκαρη ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΠΑΣΧΑ - ΠΑΤΑΓΟΝΙΑ
εμενα παντως την Βιζα για Ινδια μου την ειχε βγαλει το ταξιδιωτικο πρακτορειο το οποιο μου οργανωσε το ταξιδι .
Ηθελε παντως το πρωτοτυπο διαβατηριο -εννοειται-

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ναι,αλλα τα γραφεια στην βγαζουν μονο οταν πας μαζι τους,δηλαδη εχουν κερδος απο σενα...
Εμεις που παμε μονοι μας δεν αναλαμβαναν,αλλα μας κοιταγαν στραβα..:bleh:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Δεν ξέρω γιατί η Ινδική πρεσβεία την κάνει τόσο δύσκολη τη διαδικασία για τη visa! Εγώ όταν είχα πάει να βγάλω, περίμενα πάνω από 1 ώρα, όταν έφτασα στο (ένα και μοναδικό παραθυράκι) εκτός από όλα τα απαραίτητα που είχα μαζί μου (διαβατήριο, φωτογραφίες κτλ), μου ζήτησαν και αποδείξεις ότι έχω τα λεφτά για το ταξίδι. Επειδή εκείνη την εποχή δεν είχα δουλειά, μου ζήτησαν υπεύθυνη δήλωση από τους γονείς μου ότι θα χρηματοδοτήσουν το ταξίδι μου, που σήμαινε πως έπρεπε να ξαναεπιστρέψω τουλάχιστον άλλες 2 φορές.
Ήταν ένας λόγος και αυτός που άλλαξα προορισμό.

νομιζω οτι η ινδική πρεσβεία ταλαιπωρεί τους ελληνες ταξιδιώτες γιατι η δικια μας πρεσβεια στην ινδια ταλαιπωρει σε μεγαλο βαθμο τους ινδους που θέλουν να ερθουν εδω.και πες ενταξει..δεν θελουμε άλλους..εχουμε αρκετους..αλλα ταλαιπωρουν και τους συγγενεις των ινδων που βρισκονται πανω απο 10-12 χρονια στην ελλαδα και εχουν και αδεια παραμονης αοριστου διαρκειας ,εργαζονται,ειναι ασφαλισμενοι,πληρωνουν φόρους,εχουν βιβλιαριο υγειας,εχουν παιδια που πανε σχολειο...τους ταλαιπωρουν λεγοντας τους ελα σε 2 μηνες..μετα σε 3...για να αναγκασθουν να δωσουν πολλα χρηματα ..να λαδωσουν δηλαδη..για να παρουν visa..

Επόμενο Ταξίδι
Κένυα
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ,Κίνα και ξανά Νεπάλ
Μου φαινεται οι ινδοι μας δοκιμαζουν ποσο πολυ θελουμε να κανουμε κατι. Για τους πιο αποφασισμένους ανοίγει ο δρομος. Καλα πλακα κανω, οταν ζοριζομουνα στην ινδικη πρεσβεια , μου λεει ενας τυπος (ελληνας) που φαινοταν ναχει πολλυταξιδεψει προς τα κει: στην Ινδια πας, η υπομονη παει πακετο. Τον ακουσα, ησυχασα και φυσικα πηγα. Αντε και καλο δρομο, στο μυαλο σου και στην καρδια σου να τοχεις σιγουρο, στην Ινδια πας!

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Σευχαριστω πολυ!!!:clap:
Τελικα ολα ενταξει με την βιζα!!:clap:

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Ευχαριστω πολυ!!!!
23 και σημερα!!!!!:clap::clap::clap::clap:

go2dbeach

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Καλο ταξιδι , καλα να περασετε :clap: και να μας πεις εντυπωσεις με την επιστροφη!

marydim

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεσόγειος
Ταξίδι-Όνειρο
Δρόμος Αγ. Ιακώβου-Ισπανί
Καλά να περάσεις meli.:clap::clap::clap:
Και να κρατήσεις πολλές πολλές σημειώσεις για όλους εμάς που θα τις χρειαστούμε μελλοντικά! :)

meli

Member
Επόμενο Ταξίδι
...μηπως στην αγάπη???
Ταξίδι-Όνειρο
Ολος ο κόσμος
Εχω μερες ακομα......:roll::roll:
Δεν κρατιεμαι!!!!!
Και φυσικα θα γυρισω με πλουσιο ρεπορταζ!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα