despinav
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιορδανία
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ινδία, Ταϋλάνδη
Σε 4 ημέρες πετάω..για το πρώτο μου ταξίδι...μόνη...(σε γκρουπ). Πόσο αστείο μπορεί να φαίνεται αυτό σε όλους εσάς που ταξιδεύετε τελείως μόνοι και σας θαυμάζω τόσο πολύ..Δεν το περίμενα ποτέ ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή..Πάντα, όσα ταξίδια έκανα τα έκανα με φίλους ή τη σχέση μου αναγκαστικά το Καλοκαίρι και ποτέ δεν είχα σκεφτεί .. ότι μόνος σου μπορείς να ζήσεις και να κάνεις τα πάντα όταν οι συνθήκες δεν σε ευνοούν για κάτι άλλο. Οι θεωρίες μου επιβεβαιώθηκαν όταν γράφτηκα εδώ. Άρχισα να ταξιδεύω μαζί σας και άρχισα να συνειδητοποιώ ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που σκέφτονται, αισθάνονται, λειτουργούν όπως εγώ. Αισθάνθηκα χαρούμενη και ευτυχισμένη.. γιατί ναι μπορώ να κάνω αυτό που αγαπάω τόσο πολύ χωρίς να περιμένω κανέναν...η καθημερινότητά μου είχε πλέον άλλη 'πνοή'.. Η παρέα μου να μιλάει για το μπαράκι που θα βρεθούμε το απόγευμα και εγώ να ονειρεύομαι ερήμους και να βιώνω αυτή την υπέροχη αίσθηση που έχω όταν είμαι σε μέρη άγνωστα με ανθρώπους διαφορετικούς με αυτό το χαμόγελο που όλοι αναρωτιούνται....και όλοι να ρωτάνε μα εσύ τι έχεις πάθει? Αυτό έπαθα.. βρήκα το θάρρος με τη βοήθειά σας, να ξεπεράσω τα 'όρια' που οι άλλοι και περισσότερο εγώ είχα βάλει στον εαυτό μου και να ασχολούμαι με αυτό που αγαπάω περισσότερο..να ταξιδεύω..
Σας ευχαριστώ όλους, πολύ!
Σας ευχαριστώ όλους, πολύ!