Καλημερα σας! Ειμαι νεο μελος και θα ηθελα να με πληροφορήσετε σχετικα με την Πραγα.Θα ταξιδεψουμε οικογενειακως ( γονεις + 3 παιδια ηλικιας 24, 15 ,6 ) τα Θεοφανεια και οπως καλα εχω ενημερωθει η Πραγα ειναι πολυ ατμοσφαιρική μες στις γιορτες. Γιαυτο άλλωστε επιλέξαμε να πάμε εκει με τα παιδια μας! Επειδή οι ημερομηνίες μας ειναι απο 04 Ιαν μέχρι 09 Ιαν , δηλαδή στο ''κλείσιμο'' των εορτων, ( πετυχα καλύτερη τιμή για τότε) αναρωτιέμαι αν θα συναντήσουμε υπαίθριες αγορές με τα ξύλινα σπιτάκια που συνηθως συνανταμε σε Ευρωπαικες πόλεις τα Χριστουγεννα, ή αν στις ημερομηνιες αυτες που εμεις κλεισαμε θα έχουν τελειωσει και δεν θα υπαρχουν πια; Επίσης , τι θα μπορούσαμε να ''προσφερουμε'' ως εκπληξη στο 6χρονο μας ? Αναρωτιεμαι ιδιαίτερα για το 6χρονο κοριτσακι μου, μιας και τα μεγαλυτερα θα εκτιμήσουν ετσι και αλλιώς το ταξίδι αυτο, απο μια επίσκεψη στο καστρο μεχρι και την βολτα στο Καρλοβι βαρι....ενω για την μικρή μας ξερω οτι δεν θα ενθουσιαστεί με την γραφικότητα μιας περιοχής ή με αυτα που εμεις θεωρουμε αξιοθέατα....φοβαμαι οτι καποια θα της ειναι βαρετά! Π.Χ μια πίστα παγοδρομίου μεσα στη πόλη θα ηταν πιο διασκεδαστικό για εκείνη.....Αν κάποιος εχει ταξιδεψει με μικρα παιδια στις γιορτες στη Πραγα και γνωριζει να μου πει καμιά ιδέα για την μικρη, θα ημουν ευγνώμων !Ευχαριστω....