• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Τσεχική Δημοκρατία Πραγα (από το πουθενά)

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και εγώ συμφωνώ. Προτίμησε το Τσεσκυ Κρουμλοβ από το Καρλοβι Βαρυ

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Nα πας πρωι - πριν τις 10- γιατι ειναι κοντα στα 200 χλμ η διαδρομή ( με το τρενο ειναι περιπου 4 ωρες)
δεν ειναι πολλες οι 4 ώρες για ημερησια εκδρομή?
για μένα προσωπικα..ειναι πολλες..δεν το εκανα ποτέ ουτε θα το κάνω....
εχω ακουσει και εγω τα καλυτερα για το κρουμλώφ...και απο φωτογραφιες που εχω δει θεωρω οτι ειναι σιγουρα καλυτερο απο το καρλοβυ βαρυ...αλλα η διαρκεια του ταξιδιου ειναι μεγαλη...4 ωρες να πας και 4 να γυρίσεις?

vagantos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
Ταξίδι-Όνειρο
στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Oντως ειναι πολλές.
Το τρένο ηταν αργό, αλλα η επιλογη μας ηταν αναγκαστικη αφου δεν προλάβαμε το λεωφορείο που ειναι αρκετά πιο γρηγορο( γι αυτό προτεινα να πάει απο νωρίς)

submarine

Member
Επόμενο Ταξίδι
Barcelona!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Παντού...
Ναι, είναι πάρα πολλές 4 ώρες αλλά κοίτα για λεωφορείο μήπως κάνει λιγότερο.
Είδα στο διαδίκτυο ότι είναι 170χλμ. και το Κάρλοβυ Βάρυ 140χλμ. άρα πάνω κάτω τον ίδιο χρόνο θέλουν. Εμείς και στα δύο είχαμε κάνει την ίδια ώρα.

Στην Ελλάδα κάνουμε τα 170χλμ. σε 1,5 ώρα και στην Τσεχία σε 2,5 ώρες.
Πρέπει οι δρόμοι τους να είναι χάλια, δεν εξηγείται αλλιώς. :D

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
Ναι, είναι πάρα πολλές 4 ώρες αλλά κοίτα για λεωφορείο μήπως κάνει λιγότερο.
Είδα στο διαδίκτυο ότι είναι 170χλμ. και το Κάρλοβυ Βάρυ 140χλμ. άρα πάνω κάτω τον ίδιο χρόνο θέλουν. Εμείς και στα δύο είχαμε κάνει την ίδια ώρα.

Στην Ελλάδα κάνουμε τα 170χλμ. σε 1,5 ώρα και στην Τσεχία σε 2,5 ώρες.
Πρέπει οι δρόμοι τους να είναι χάλια, δεν εξηγείται αλλιώς. :D
παιδιά...και τα τουριστικά λεωφορεια κανουν περίπου την ιδια ώρα...δεν τρέχουν..δεν επιτρέπεται...δεν ξέρω για τα λεωφορεία της γραμμής..
παντως το γκρούπ που συναντησα τότε στην πράγα και πήγα μαζί τους στο καρλοβυ βαρυ...μετα απο μια μέρα πηγαν στο κρουμλώφ...επειδη φευγαμε με την ιδια πτήση μου ειπαν οτι αγανακτησαν..οτι κουραστηκαν ..πολυ ωραίο μεν..αλλα εκαναν πολλες ωρες μεσα στο λεωφορείο και οτι αν το ηξεραν δεν θα πηγαιναν.
ξερετε τώρα..τα τουριστικά λεωφορεια πως λειτουργουν..σταματα εδω για καφε..πιο πέρα για να σουβενιρ.. πιο πέρα για....και μια αποσταση 170 χιλ την κανουν 4 ώρες...
οταν πηγα τον οκτωβριο στην βουλγαρια με πρακτορείο..αγανακτησα..να σταματας καθε 1ώρα και μισή ..και να πηγαίνεις με 80?
αν πηγαινα με το δικό μου αθηνα - σόφια θα το ειχα κανει σε 8 ώρες και κάτι και οχι 14...
ειπα οτι δεν θα ξαναμπώ..αλλα ας μην λεμε μεγαλες κουβεντες...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα