Οι Γερμανοι ακομα και τα παντρεμενα ζευγαρια πηγαινουν σουπερ μαρκετ και ο καθενας πληρωνει τα δικα του.Το ιδιο και σπιτι ο καθενας τρωει τα δικα του(δεν μαγειρευουν και πολυ εξαλου ολα ετοιμα τα περνουν απο το σουπερ).
Οταν πηγαμε πρωτη φορα μαζι γερμανια με τον αντρα μου να γνωρισει τους δικους μου το συνδιασαμε με ενα ταξιδακι πριν στο Βερολινο εκει λοιπον σε οποιο ταμειο πηγαιναμε και ειχαμε δισκο με φαγητο η καφε με ρωτουσε ο/η ταμιας alle zusammen?
Ναι ελεγα ..το ακουσε ποσες φορες ο αντρας και μου λεει "εεεε μα τι σε ρωτανε καθε φορα? ¨ του απανταω εαν θα τα πληρωσουμε ολα μαζι.
Και του εξηγω το θεμα με τους γερμανους και φυσικα επαθε πλακα μετα το ειδε και ο ιδιος βεβαια .
Κατι που για τα δικα μας δεδομενα δεν ειναι νορμαλ σε ενα παντρεμενο ζευγαρι .
Να χωριζουν τα ψωνια πανω στο ταμειο του μαρκετ η δισκο με φαγητο .
Τι να πεις ο καθε λαος εχει τα δικα του...
Οταν πηγαμε πρωτη φορα μαζι γερμανια με τον αντρα μου να γνωρισει τους δικους μου το συνδιασαμε με ενα ταξιδακι πριν στο Βερολινο εκει λοιπον σε οποιο ταμειο πηγαιναμε και ειχαμε δισκο με φαγητο η καφε με ρωτουσε ο/η ταμιας alle zusammen?
Ναι ελεγα ..το ακουσε ποσες φορες ο αντρας και μου λεει "εεεε μα τι σε ρωτανε καθε φορα? ¨ του απανταω εαν θα τα πληρωσουμε ολα μαζι.
Και του εξηγω το θεμα με τους γερμανους και φυσικα επαθε πλακα μετα το ειδε και ο ιδιος βεβαια .
Κατι που για τα δικα μας δεδομενα δεν ειναι νορμαλ σε ενα παντρεμενο ζευγαρι .
Να χωριζουν τα ψωνια πανω στο ταμειο του μαρκετ η δισκο με φαγητο .
Τι να πεις ο καθε λαος εχει τα δικα του...