sophakos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ιταλία κ δε συμμαζεύεσαι!
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αίγυπτος
Δε μπορώ να στείλω πμ ακόμη γιατί δεν έχω δημοσιεύσει λέει πολλά μηνύματα!!! Οι οδηγίες σου είναι τόσο καλές και αναλυτικές που σε συγχωρώ που μου άλλαξες φύλο! Θα μένω στο pension platan revolunci 20 νομίζω είναι η διεύθυνση! Πράγα βασικά θα μείνω 3 μέρες. Είναι ένας σταθμός στο ενδιάμεσο Βερολίνου και Βιέννης. Λέω την πρώτη μέρα να μείνουμε στην παλιά πόλη, να χαζέψουμε...και το βράδυ να δούμε μαύρο θέατρο και αν δεν είμαστε πολύ κουρασμένοι να πάμε στο reduta. Στα μοναστήρια και στο κάστρο κλπ έχω σκοπό να πάω τη δεύτερη μέρα! Απλά προβληματίζομαι!!! Θα το πάρω από κάτω προς τα πάνω και θα ξανακαταλήξω χαμηλά, στο πετριν (όχι με τα πόδια)!!! Ερώτηση πρώτη! Τη γέφυρα, όμως, πότε θα την περάσω; Ερώτηση δεύτερη: αυτό που θα με πάει στο πέτριν...είναι ακριβό; Ερώτηση τρίτη: θα πάω κυριακή!! διάβασα όμως στις σελίδες το στραχώβ και της λορέτα πως από τις εννιά κάθε μέρα είναι ανοιχτά! Ερώτηση τέταρτη: Σε έπρηξα; Πάντως τη δεύτερη μέρα έτσι την έχω στο μυαλό μου! Κουραστική και γεμάτη! Και την τελευταία έλεγα να πάμε στο Τσέσκυ Κρούμλωφ!