Ημουν στην Πράγα πέρσι ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες. Είχε -3 με 3 βαθμούς δηλαδή φυσιολογικό κρύο. Πετύχαμε ήλιο, σύννεφα και βροχή. Δυστυχώς όχι χιόνι. Αν και είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή πρόβλεψη, τις ημερομηνίες που θα πας δείχνει θερμοκρασίες -1 με 4 βαθμούς με συννεφιά.παιδια καλησπερα!! θα ειμαι 9 με 13 Πραγα.. τι καιρο πανω κατω θα συναντησω? παιζει να χιονιζει ??
Ευχαριστω !! τον καιρο τον βλεπω απο το accuweather.. ειναι σωστο στις προβλεψεις του?? δυστυχως στην Αθηνα εχει ζεστη για 28/11 και θα μου φανει παραξενη τετοια αλλαγη θερμοκρασιας..Ημουν στην Πράγα πέρσι ακριβώς τις ίδιες ημερομηνίες. Είχε -3 με 3 βαθμούς δηλαδή φυσιολογικό κρύο. Πετύχαμε ήλιο, σύννεφα και βροχή. Δυστυχώς όχι χιόνι. Αν και είναι νωρίς ακόμα για ασφαλή πρόβλεψη, τις ημερομηνίες που θα πας δείχνει θερμοκρασίες -1 με 4 βαθμούς με συννεφιά.
Για κοντινές ημέρες μια χαρά είναι το accuweather για να έχεις μια ένδειξη του καιρού. Μην σε προβληματίζει η διαφορά θερμοκρασιών. Να απολαύσεις το κρύο και το χιονάκι αν σου κατσει εκείνες τις μέρες.Ευχαριστω !! τον καιρο τον βλεπω απο το accuweather.. ειναι σωστο στις προβλεψεις του?? δυστυχως στην Αθηνα εχει ζεστη για 28/11 και θα μου φανει παραξενη τετοια αλλαγη θερμοκρασιας..
Δεν θα πάθεις τίποτα από την αλλαγή θερμοκρασίας. Ίσα ίσα αν είσαι λάτρης του χειμώνα θα χαρείς επιτέλους χειμωνιάτικο καιρό. Απ' ότι φαίνεται θα έχει ίδιες θερμοκρασίες περίπου όπως πέρσι. Με πολύ καλό ντύσιμο ήμουν πολύ άνετος. Μακάρι να είστε τυχεροί και να δείτε εσείς χιόνι. Κι εγώ αυτό το site παρακολουθώ πριν τα ταξίδια μου και είναι από τα πιο έγκυρα.Ευχαριστω !! τον καιρο τον βλεπω απο το accuweather.. ειναι σωστο στις προβλεψεις του?? δυστυχως στην Αθηνα εχει ζεστη για 28/11 και θα μου φανει παραξενη τετοια αλλαγη θερμοκρασιας..
@christosk_7 Γεια σας : 1.Καλύτερα στο ιστορικό κέντρο της πόλης να ψάξετε για κατάλυμα όχι εκτός , 2.Έχετε δύο επιλογές : Η να πάτε στο Κάρλοβι Βάρι ή στο Τσέσκυ Κρουμλώφ ... Αναλόγως και τι σας αρέσει ...Καλησπέρα σας. Μολις έκλεισα αεροπορικά για Τσεχία & Πράγα.
1. Μπορείτε να μου πείτε σε ποιο μέρος της Πράγας να ψάξω να βρω κατάλυμα ;
2. Επειδή θα κάτσω 5 μέρες γεμάτες, υπάρχουν εκδρομές που μπορώ να πραγματοποιήσω εκτος πρωτεύυσας ;