taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Πόλη, 130 χιλιόμετρα δυτικά της Πράγας.το καρλοβυ βαρυ ειναι πολη η περιοχη της πραγας?
50°13'56.19"N
12°52'18.96"E
Πόλη, 130 χιλιόμετρα δυτικά της Πράγας.το καρλοβυ βαρυ ειναι πολη η περιοχη της πραγας?
οκ ευχαριστω πολυ.Πόλη, 130 χιλιόμετρα δυτικά της Πράγας.
50°13'56.19"N
12°52'18.96"E
ετοιμαζομαστε για χριστουγεννα με τα παιδια μας... με το κρυο τοσο πολυ ??????????τι γινεται?? να μας προβληματιση ?? να το σκεφτουμε καλυτερα??? θα μπορουμε να κυκλοφορουμε η θα ειμαστε μεσα και θα πινουμε να ζεσταθουμε???? τα παιδια θα περασουν καλα στην πραγα τα χριστουγεννα γινονται πραγματα για αυτα ??
Όταν πήγα εγώ, φέτος τον Ιανουάριο ήταν, είχε πααααααρα πολυ κρύο.Και τις 5 ημέρες που έκατσα η θερμοκρασία ήταν γύρω στους -9.Στο Κάρλοβυ Βάρυ είχε φτάσει τους -15. Η αλήθεια είναι ότι κρύωνα παααρα πολυ ιδίως στα άκρα των ποδιών!!Φορούσα καλτσόν από μέσα και δυο ζευγάρια κάλτσες και παρ' όλα αυτά υπήρχαν φορές που ενώ ήμουν κάπου κ έβλεπα κάποιο αξιοθέατο, έψαχνα σαν τρελή ένα καφέ να μπω μέσα, ένιωθα τα πόδια μου να έχουν κρυσταλλιάσει. Ίσως να τα λέω και υπερβολικά,αλλα πργματικά έτσι ένιωθα, είμαι και κρυουλιάρα. Όπως λέει κ ο Χρήστος αν μπαινοβγαίνετε στα καφέ για κάτι ζεστό δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα,αλλά γενικά κάνει πολύ κρύο. Είναι υπέροχη πόλη, ειδικά χιονισμένη, είναι μαγεία. Αν τα παιδια είναι μεγαλούτσικα νομίζω δεν θα έχετε πρόβλημα. Αν είναι μικρά, δεν ξέρω...
Την επόμενη φορά σε παρόμοιες συνθήκες, δοκίμασε να φοράς τα μισά γάντια.!Θέλαμε να βγάλουμε φωτογραφίες,και αναγκαστικά βγάζαμε το γαντι, και μετά το χέρι ήταν κόκαλο!!
Την επόμενη φορά σε παρόμοιες συνθήκες, δοκίμασε να φοράς τα μισά γάντια.
Τα άκρα των δαχτύλων είναι ελεύθερα και η υπόλοιπη παλάμη προστατευμένη και ζεστή.
Βοηθούν αρκετά.