thundercats
New Member
Ναι 6 με 10 αυγουστου..Ποιό μήνα? Καλοκαίρι?
Ναι 6 με 10 αυγουστου..Ποιό μήνα? Καλοκαίρι?
Να μείνετε όλες τις μέρες Αιγιαλη. Δεν ξέρω πόσο εξοικειωμένα είναι τα παιδιά με τις μετακινήσεις και αν θα έχετε δικό σας αυτοκίνητο. Αν η απάντηση και στα δυο είναι αρνητική τότε σίγουρα Αιγιαλη.Γεια σας εχω κλεισει του χρονου για 4 μερες στην Αμοργο 2 μερες στη χωρα και 2 μερες στην αιγιαλη προτεινετε να κατσω και τις 4 μερες στην χωρα η να το σπασω οπως εχω κανει? Επισης δεκτες προτασεις που να παμε(με 2 παιδια το ενα μωρο και το αλλο 5) που να φαμε κτλ.
Ευχαριστω
+1 για τις συστάσεις περί φαγητού.Ήμουν Αμοργό το '17, είχαμε μείνει μισές μέρες Αιγιάλη-μισές Χώρα και δε το μετανιώσαμε καθόλου.
Η Χώρα είναι πάρα πολύ όμορφη, αν είχα αυτοκίνητο και ήταν να ξαναπάμε με την κοπέλα μου μόνο σε ένα μέρος, νομίζω θα επέλεγα αυτήν (ή θα κάναμε camping και θα καθόμασταν αρκετές παραπάνω μέρες ).
Απλά έχει το κακό ότι δε βλέπει θάλασσα.
Αν θέλετε να είστε χαλαροί, να έχετε τη θάλασσα μπροστά σας, κοκ, επιλέγετε ή την Αιγιάλη, που είναι κι αυτή πολύ όμορφη, πιο νεανική, με λίγο περισσότερη ζωή-φασαρία, και λίγο πιο μακριά από τις καλύτερες παραλίες του νησιού ή τα πιο ήσυχα Κατάπολα, που για'μένα θα ήταν η τελευταία επιλογή (αλλά δεν έχω και παιδί).
Για φαί, εμείς πραγματικά λατρέψαμε το τρανζιστοράκι στη Χώρα, πρέπει να προλάβαμε να φάμε όλο το μενού (απ'ότι βλέπω βέβαια μάλλον αλλάζουν μάγειρα κάθε χρόνο, αλλά λογικά πάλι θα ήταν το πρώτο που θα πήγαινα).
Μου άρεσε πολύ και το σημείο που είναι η ταβέρνα ακριβώς πάνω από την παραλία στη Λεβρωσό, που μπορεί να μην είχε κάτι τρομερό από φαγητό, αλλά ήταν ό,τι πρέπει για καλοκαιρινό ταβερνάκι.
Σ ευχαριστωω πολύ!!Εγώ θα πρότεινα αν και θεωρώ την Αμοργό τη βασίλισσα των Κυκλάδων να περάσεις τις 3 νύχτες σου σε σχοινούσα τα 2 και Ηρακλειά το άλλο (αν μπορεις κάνε τα 2 με τα λεφτά που θα εξοικονομήσεις από το αμαξι).
Αν δε σε έπεισα τότε θα πρότεινα χώρα. Ομορφιά απαράμιλλη και καλή αφετηρία για τα πάντα. Άσε που βράδυ εκεί θα τη βγάζεις και δε θα χρειάζεται να οδηγείς!
Ότι άλλο χρειαστείς στη διάθεσή σουΣ ευχαριστωω πολύ!!
Χώρα, Χώρα, και όσες φορές ξαναπάς πάλι στη Χώρα να μείνεις!Που θα λέγατε είναι καλύτερα να μείνω; Κατάπολα και να πηγαίνω με το αμάξι στην χώρα και παραλίες; Ή χώρα και το ανάποδο;