Πού θα μας ταξιδέψει το 2013;;;

Μηνύματα
58
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Zugspitze!
Ταξίδι-Όνειρο
Θιβέτ ( Everest), Αφρική
Αν και περναμε δυσκολα πολυ και με στερησεις....Κανω τα αδυνατα δυνατα για να κανω το ταξιδι που θελω χρονια τωρα...Κανω οικονομια τρεληηηηη!Ευελπιστω λοιπον να μπορεσω να ταξιδεψω τον Ιουλιο ή Αυγουστο στις αλπικες λιμνες...Τι τοπια...:bounce:
 

voulina

Member
Μηνύματα
143
Likes
91
Ταξίδι-Όνειρο
Λιουμπλιάνα
Μιλάνο, Βιέννη, Μπρατισλάβα, Λουξεμβούργο, Λιλ, Βρυξέλλες, Λονδίνο ίσως και μια Τεργέστη-Βενετία- Λιουμπλιάνα στο πρώτο εξάμηνο του έτους.
Και για μετά το καλοκαίρι σίγουρα ένα μακρυνό προς Λατινική Αμερική ή Καραιβική, θα δείξει.
Διαβάζω το post και σκέφτομαι: "θα προλάβει να πάει σε όλα αυτά τα μέρη μέσα σ'ένα χρόνο;" Μετά όμως είδα ότι αναφέρεσαι μόνο στο πρώτο εξάμηνο και ησύχασα!! :haha:
 

Feli

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Έλα καλό μου paper, πέρνα στο συνέδριο να πάω μια Πορτογαλία τον Ιούνιο! :haha:
Πωπω τί είπες τώρα? στο εύχομαι, είναι υπέροχη η Λισαβόνα!!! όλα καλά να σου πάνε...
 

Feli

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ανδαλουσία
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Προς το παρόν έχω δουλειά και μισθό. Ανασφάλεια βέβαια όπως όλοι...τί να κάνω λέω? να αποταμιεύω? ως πότε? κι αν του χρόνου δεν μπορώ να πάω ούτε ως το Ζούμπερι? Έτσι λοιπόν αγχώθηκα και μέσα στο 2012 έκανα 3 ταξίδια(κι ένα που στράβωσε τελικά και το ακύρωσα). Η αλήθεια είναι πως ψάχνω πολύ και βρίσκω καλές τιμές. Ακόμα δεν έχω κανονίσει τίποτα για το '13, περιμένω κάτι φίλους να δω αν θα πάνε μ'ενα πρόγραμμα Σεβίλλη και Βρυξέλλες για να τους φορτωθώ (που μάλλον θα πάνε τελικά). Μια γωνίτσα ρε παιδιά θα πιάσω στο δωμάτιο, δε θα ενοχλώ καθόλου, βολικός άνθρωπος είμαι...
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.344
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εύλογη η απορια σου. Νομίζω ότι αυτό το φόρουμ δεν ειναι μικρόκοσμος της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας. Τα περισσότερα μέλη δεν ανήκουν στον μέσο όρο (οικονομικά και ταξιδιωτικά).
Φυσικό είναι. Γιατί αν ο μέσος όρος ενδιαφερόταν για ταξίδια, θα βλέπαμε χιλιάδες έλληνες όπου κι αν πηγαίναμε και όχι μόνο - μέχρι πρόπερσι - στην Πράγα. Ο μέσος όρος ξημεροβραδιάζεται στις καφετεριες και στο fb και δεν μπαίνει σε κάποιο σοβαρό ταξιδιωτικό φόρουμ.
Αριθμός 17.000 μελών (σήμερα), σε ένα πληθυσμό 11 εκατομμυρίων δεν θεωρείται μέσος όρος.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.542
Μηνύματα
900.371
Μέλη
39.276
Νεότερο μέλος
geodimi10

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom