• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού θα μας ταξιδέψει το 2013;;;

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Το ετησιο πλανο περιλαμβανει :

24 Μαϊου-01 Ιουνιου Βορειοανατολικη Ιταλια (Μιλανο, Λιμνη Κομο, Μπεργκαμο, Βερονα, Λιμνη Γκαρντα, Παντοβα, Βενετια, Μπολζανο και ολιγον απο Ελβετια, συγκεκριμενα Σαν Μοριτς)
δεν θα πας απ τον κυριο Andreis:shock::shock::shock::haha:;;;

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
αγαπητέ taver εγώ λέω να μην απαντάς σε τέτοιου είδους θέματα...μας κομπλάρεις βρε αδελφέ, πώς να το κάνουμε τώρα...:lol:
Δεν έχω κανονίσει κάτι ακόμα αλλά ίσως βρεθώ Ιταλία το φθινόπωρο για μια βάπτιση...αν δεν κάτσει η Ιταλία, θα ήθελα πολύ φέτος να κάνω ένα ταξιδάκι στη Βαρκελώνη...αλλά και πάλι, δεν τολμώ να κλείσω τίποτα ακόμα γιατί δυστυχώς δεν ξέρω αν θα έχω και δουλειά μέχρι τότε...:(
Πάντως όσοι έχετε κανονίσει, καλά ταξιδάκια να έχετε...

FRIDA08

Member
Επόμενο Ταξίδι
???Covid Era
Ταξίδι-Όνειρο
Διάστημα
Το φεστιβάλ στη Γκούτσα στη Σερβία μου κλείνει πονηρά το μάτι....
Θα δούμε...

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
δεν θα πας απ τον κυριο Andreis:shock::shock::shock::haha:;;;
Θυμησε μου λίγο, ο Mr Andreis ειναι στη Stresa;;; :roll: Τον εχει παρει καπου το ματι μου εδω μεσα αλλά αν ειναι οπως τα λεω τότε δεν υπαρχει χρόνος για Maggiore.... :( Ειναι ηδη φουλ το προγραμμα με τα υπολοιπα....Pero' next time!! :D

Dva Srca

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Οπουδήποτε Πολυνησία
Ηνωμένο Βασίλειο για καμιά βδομάδα λίαν συντόμως, ενδέχεται επίσης Βέλγιο-Βορειοανατολική Γαλλία το Μάρτιο. Κατά τ' άλλα όλο και κάτι προκύπτει για Σ/Κ, καθότι μένω κοντά σε σύνορα ρε αδελφέ :D Για παραπέρα ΔΞΔΑ.

Επόμενο Ταξίδι
πού;;
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Ιταλίας
Φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε το γαμήλιο ταξίδι! Τέλη Ιουλίου υπολογίζουμε! και μάλλον θα πραγματοποιήσω το ταξίδι-όνειρο: γύρος Ιταλίας!
Italitsa εγκρίνεις;; :D:D

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Φέτος το καλοκαίρι θα έχουμε το γαμήλιο ταξίδι! Τέλη Ιουλίου υπολογίζουμε! και μάλλον θα πραγματοποιήσω το ταξίδι-όνειρο: γύρος Ιταλίας!
Italitsa εγκρίνεις;; :D:D
Με τα μπούνια κοριτσάρα μου!!!! Να ζήσετε και να 'ναι η ζωή σας τόσο όμορφη όσο "la luna di miele"!! :clap::clap: Ομως μην μου πεις ότι θα το κάνετε σε 10 και 15 μερες, please....θέλει παραπάνω μέρες......

edit : Πάντως αν πάρετε και το παρανυφάκι μαζί και έχετε έλλειψη διαθεσίμων παρανυφακίων.....μαντεψτε!!! Κάποια Ιtalitsa προσφέρεται!!!

Just Lori

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πάντως αν πάρετε και το παρανυφάκι μαζί και έχετε έλλειψη διαθεσίμων παρανυφακίων.....μαντεψτε!!! Κάποια Ιtalitsa προσφέρεται!!!
Είσαι μεγάλη καρδιά τελικά.

Εγώ δεν έχω κανονίσει τίποτα.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Είσαι μεγάλη καρδιά τελικά.

Εγώ δεν έχω κανονίσει τίποτα.

Ευχαριστώ κοριτσάκι μου....το ξέρω αλλά όταν μου το λένε και οι άλλοι είναι διαφορετικη η αίσθηση....:bleh::bleh:

Θες να παμε καμια Ρωμη το Φεβρουαριο που ψαχνομαι να παω να ξεχαρμανιασω λίγο;;; :D

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ ακόμα δεν έχω κανονίσει κάτι, είμαι στο ψάξιμο.

Το μόνο (σχεδόν) σίγουρο είναι η Σκωτία.

Χθες μου ανέφερε μια φίλη μου και κάτι για Κων/πολη την άνοιξη. Ψήνομαι πολύ, έχω χρόνια να πάω, αλλά θα ήθελα να το συνδυάσω σίγουρα με μια Καππαδοκία.

Από εκεί και πέρα έχω σκέψεις για Βουδαπέστη ή Βοσνία, ενώ θέλω να κάνω και κάτι πιο μακρινό, αν και λόγω έλλειψης ενδιαφερόμενων η λύση του group φαντάζει μονόδρομος.

AlmaLibre

Member
Επόμενο Ταξίδι
Budapest
Εγώ τις 3 πρώτες μέρες του 2013 ήμουν Βιέννη και έχω ήδη κλείσει εισιτήρια α) για Μαδρίτη αρχές Μαρτίου με Aegean (μιας και η Iberia μας την έφερε) και β) για Λονδίνο τέλη Μαΐου με British. Από κει και πέρα υπάρχει το ενδεχόμενο της Βαρκελώνης τον Αύγουστο! Όσον αφορά τα εγχώρια κανονίζονται τελευταία στιγμή οπότε δεν μπορώ αν ξέρω από τώρα. Καλά ταξίδια σε όλους!!!!! :clap:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom