• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Δε μπα να ναι στημένο. το ρίχνω γιατί το εντόπισα από το google: NAGOYA
Εγώ δεν ψάχνω στο google...:D την έχω μάθει απ΄έξω λέμε...:bleh:

Υ.Γ. Yesssss, δέχομαι να μου βάλετε και τεστ με φωτο...:p τσάμπα έχω βγάλει τα ματάκια μου τόσον καιρό ? :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Με το ίδιο κλέψιμο το βρηκα κιεγώ !!!!:haha::haha::haha:
Και εγώ. φτιάχνουμε συμμορία?
Αφροδίτη βάλε κάτι άλλο , που να μην φαίνεται η σελίδα της φωτο και να μην είναι η Ιαπωνία φυσικά.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αφροδίτη βάλε κάτι άλλο , που να μην φαίνεται η σελίδα της φωτο και να μην είναι η Ιαπωνία φυσικά.
Μια ζωή με παρανόμους και ξενύχτες...:romeo: Με σας που έμπλεξα πώς να τα βγάλω πέρα ? :D'
Πάω να βρω άλλη...:p

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Λές να δημιουργήσουμε το γκρουπ μυστικόφιλων (κατα το Γερμανόφιλων,Ιταλόφιλων κλπ)?:haha::haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Λές να δημιουργήσουμε το γκρουπ μυστικόφιλων (κατα το Γερμανόφιλων,Ιταλόφιλων κλπ)?:haha::haha::haha:
Μέσα είμαι! Και όχι μόνο αυτό, αλλά "η βίβλος μας" θα είναι οτιδήποτε απο Dan Brown , oι λόγοι ευνόητοι..... Μοναδική εξαίρεση στο να αποκαλύπτουμε κάτι, θα είναι μόνο οι τιμές αεροπορικών, αφού πρώτα όμως έχουμε κλείσει εμείς.

Attachments

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Να ξεκινήσω με μια Καραιβική.
Μέσα είμαι! Και όχι μόνο αυτό, αλλά "η βίβλος μας" θα είναι οτιδήποτε απο Dan Brown , oι λόγοι ευνόητοι..... Μοναδική εξαίρεση στο να αποκαλύπτουμε κάτι, θα είναι μόνο οι τιμές αεροπορικών, αφού πρώτα όμως έχουμε κλείσει εμείς.
Αυτά θα τα πούμε στην κοπή της πίτας (βγάζω είδηση τώρα)......

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος