taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Πρόλαβε η Αφροδίτη. Nagoya!
Εγώ δεν ψάχνω στο google... την έχω μάθει απ΄έξω λέμε...Δε μπα να ναι στημένο. το ρίχνω γιατί το εντόπισα από το google: NAGOYA
Το βρήκα, αλλά έκλεψα λιγάκι, γι αυτό δεν το λέω.
Για πάμε...
...στείλτο μου σε πμ να μάθω να κλέβω κι εγώ... θέλω να βγω στην παρανομία επιτέλουςΤο βρήκα, αλλά έκλεψα λιγάκι, γι αυτό δεν το λέω.
Και εγώ. φτιάχνουμε συμμορία?Με το ίδιο κλέψιμο το βρηκα κιεγώ !!!!
Μια ζωή με παρανόμους και ξενύχτες... Με σας που έμπλεξα πώς να τα βγάλω πέρα ? 'Και εγώ. φτιάχνουμε συμμορία?
Αφροδίτη βάλε κάτι άλλο , που να μην φαίνεται η σελίδα της φωτο και να μην είναι η Ιαπωνία φυσικά.
Λές να δημιουργήσουμε το γκρουπ μυστικόφιλων (κατα το Γερμανόφιλων,Ιταλόφιλων κλπ)?Και εγώ. φτιάχνουμε συμμορία?
Αφροδίτη βάλε κάτι άλλο , που να μην φαίνεται η σελίδα της φωτο και να μην είναι η Ιαπωνία φυσικά.
Μέσα είμαι! Και όχι μόνο αυτό, αλλά "η βίβλος μας" θα είναι οτιδήποτε απο Dan Brown , oι λόγοι ευνόητοι..... Μοναδική εξαίρεση στο να αποκαλύπτουμε κάτι, θα είναι μόνο οι τιμές αεροπορικών, αφού πρώτα όμως έχουμε κλείσει εμείς.Λές να δημιουργήσουμε το γκρουπ μυστικόφιλων (κατα το Γερμανόφιλων,Ιταλόφιλων κλπ)?
Να ξεκινήσω με μια Καραιβική.Για πάμε τώρα
Αυτά θα τα πούμε στην κοπή της πίτας (βγάζω είδηση τώρα)......Μέσα είμαι! Και όχι μόνο αυτό, αλλά "η βίβλος μας" θα είναι οτιδήποτε απο Dan Brown , oι λόγοι ευνόητοι..... Μοναδική εξαίρεση στο να αποκαλύπτουμε κάτι, θα είναι μόνο οι τιμές αεροπορικών, αφού πρώτα όμως έχουμε κλείσει εμείς.