17 Απριλίου 2008 #181 thanosth Member Μηνύματα 3.456 Likes 7.853 Επόμενο Ταξίδι Θάσος με ιστιοπλοϊκό! Ταξίδι-Όνειρο Happy Slam, AO greeklad said: Βαρκελώνη, Barcelonetta. Τραβηγμένη από τη στήλη του Κολόμβου. κλικ για όλη την παράθεση... Πάρα πολύ σωστά! Από τις πρώτες μου φωτογραφίες με την πρώτη μου ψηφιακή μηχανή!!!
greeklad said: Βαρκελώνη, Barcelonetta. Τραβηγμένη από τη στήλη του Κολόμβου. κλικ για όλη την παράθεση... Πάρα πολύ σωστά! Από τις πρώτες μου φωτογραφίες με την πρώτη μου ψηφιακή μηχανή!!!
17 Απριλίου 2008 #182 NTINA Member Μηνύματα 820 Likes 147 Επόμενο Ταξίδι Άγραφα Ταξίδι-Όνειρο Γουατεμάλα Ζωή μήπως είναι Μεξικό?
17 Απριλίου 2008 #183 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.456 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Πάρκο Xcaret?
17 Απριλίου 2008 #184 greeklad Member Μηνύματα 172 Likes 52 Ταξίδι-Όνειρο Νέα Ζηλανδία Μου φάγατε τη σειρά, δεν παίζω.... Νόμιζα ότι έπρεπε να περιμένω την επιβεβαίωση... Αλλά έχω πυρετό σήμερα και σας συγχωρώ.
Μου φάγατε τη σειρά, δεν παίζω.... Νόμιζα ότι έπρεπε να περιμένω την επιβεβαίωση... Αλλά έχω πυρετό σήμερα και σας συγχωρώ.
17 Απριλίου 2008 #185 bloody mary Member Μηνύματα 527 Likes 42 Επόμενο Ταξίδι Παρίσι Ταξίδι-Όνειρο Αμαζόνιος Δεν πειράζει βάλε και εσύ. Η Ζωή μπορεί να ξαναμπεί αύριο από τη δουλειά. Κάντε παιχνίδι. Έχουμε και μια προηγούμενη αναπάντητη μη ξεχνιόσαστε.
Δεν πειράζει βάλε και εσύ. Η Ζωή μπορεί να ξαναμπεί αύριο από τη δουλειά. Κάντε παιχνίδι. Έχουμε και μια προηγούμενη αναπάντητη μη ξεχνιόσαστε.
17 Απριλίου 2008 #186 go2dbeach Member Μηνύματα 6.017 Likes 9.784 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Δεν ειναι Μεξικο , δεν ειναι Xcaret.Ειναι Καραιβικη παντωs. Σαs αφηνω μεχρι αυριο
17 Απριλίου 2008 #187 bloody mary Member Μηνύματα 527 Likes 42 Επόμενο Ταξίδι Παρίσι Ταξίδι-Όνειρο Αμαζόνιος Λοιπόν δράση δε βλέπω βάζω εγώ.
17 Απριλίου 2008 #188 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.456 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα Κάτσε ντε, αφού δεν το βρήκαμε το προηγούμενο! Μήπως είναι Santo Domingo Ζωή;
17 Απριλίου 2008 #189 go2dbeach Member Μηνύματα 6.017 Likes 9.784 Επόμενο Ταξίδι Λατινική Αμερική Ταξίδι-Όνειρο Λατινική Αμερική Εισαι πολυ κοντα Δακη..σε αποσταση αναπνοηs..σκεψου που θα πηγαινα αν μπορουσα αυριο!!!!:roll: Mary τι ειναι αυτο παλι??Καλα που ειμαι κι εγω εδω και βλεπετε κανεναν καταραχτη
Εισαι πολυ κοντα Δακη..σε αποσταση αναπνοηs..σκεψου που θα πηγαινα αν μπορουσα αυριο!!!!:roll: Mary τι ειναι αυτο παλι??Καλα που ειμαι κι εγω εδω και βλεπετε κανεναν καταραχτη
17 Απριλίου 2008 #190 Defkalion Administrator Μηνύματα 11.456 Likes 17.526 Ταξίδι-Όνειρο Αλάσκα JAMAICA!!!!!!!!!
17 Απριλίου 2008 #191 thanosth Member Μηνύματα 3.456 Likes 7.853 Επόμενο Ταξίδι Θάσος με ιστιοπλοϊκό! Ταξίδι-Όνειρο Happy Slam, AO go2dbeach said: Καλα που ειμαι κι εγω εδω και βλεπετε κανεναν καταραχτη κλικ για όλη την παράθεση... Μην το λές.... Αφου βρουνε τον δικό σου καταράχτη, σειρά να βρούνε και τον δικό μου...
go2dbeach said: Καλα που ειμαι κι εγω εδω και βλεπετε κανεναν καταραχτη κλικ για όλη την παράθεση... Μην το λές.... Αφου βρουνε τον δικό σου καταράχτη, σειρά να βρούνε και τον δικό μου...
17 Απριλίου 2008 #192 bloody mary Member Μηνύματα 527 Likes 42 Επόμενο Ταξίδι Παρίσι Ταξίδι-Όνειρο Αμαζόνιος Sorry Ζωή δεν είδα την απάντησή σου μπάχαλο το κάναμε τουλάχιστον τώρα έχουμε υλικό Φώτο 1, φώτο 2, φώτο 3 και φώτο 4 λοιπόν Αποχωρώ για λίγο και εγώ θα επανέλθω αργότερα Το καθήκον με καλεί
Sorry Ζωή δεν είδα την απάντησή σου μπάχαλο το κάναμε τουλάχιστον τώρα έχουμε υλικό Φώτο 1, φώτο 2, φώτο 3 και φώτο 4 λοιπόν Αποχωρώ για λίγο και εγώ θα επανέλθω αργότερα Το καθήκον με καλεί