• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πλάκα μας κάνει η Bahari. Πάλι με lego παίζει! :)

Δε στο χαλάω, δε λέω ποιά πόλη είναι, μόνο σου λέω ότι σ' αυτήν την πόλη μένουν 14 ξαδέλφια μου (τουλάχιστον τόσα ήταν πριν 10 χρόνια, τώρα ποιός ξέρει... - απ' το 2001 έχω να πάω).

Bahari

Member
Πλάκα μας κάνει η Bahari. Πάλι με lego παίζει! :)

Δε στο χαλάω, δε λέω ποιά πόλη είναι, μόνο σου λέω ότι σ' αυτήν την πόλη μένουν 14 ξαδέλφια μου (τουλάχιστον τόσα ήταν πριν 10 χρόνια, τώρα ποιός ξέρει... - απ' το 2001 έχω να πάω).
Τώρα αν είναι 14, 24 ή 34 τα ξαδέλφια σου δεν το ξέρω :bleh: Αυτό που ξέρω είναι ότι εσύ δεν έχεις πάει σε αυτήν την πόλη:D

ο αγιος ονουφριος ?

:bleh: :bleh: :bleh: :bleh: :bleh:
Κοντά είσαι :bleh::bleh::bleh:

Evmenis

Member
Επόμενο Ταξίδι
london baby
μηπως τριγυρνανε καγκουρο στους δρομους της πολης?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τώρα αν είναι 14, 24 ή 34 τα ξαδέλφια σου δεν το ξέρω :bleh: Αυτό που ξέρω είναι ότι εσύ δεν έχεις πάει σε αυτήν την πόλη:D
Είδες dim πώς παίρνεις tip απ' την Bahari? ;) :haha:

Bahari

Member
μηπως τριγυρνανε καγκουρο στους δρομους της πολης?
Όχι, καγκουρώ δεν υπάρχουν :lol:

Είδες dim πώς παίρνεις tip απ' την Bahari? ;) :haha:
Εσύ μη χαίρεσαι και πολύ γιατί έχεις επισκεφθεί μόνο το 19% των χωρών ;) Ψάχνετε το υπόλοιπο 81%... δηλαδή όχι και λίγες... :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Όχι, καγκουρώ δεν υπάρχουν :lol:

Εσύ μη χαίρεσαι και πολύ γιατί έχεις επισκεφθεί μόνο το 19% των χωρών ;) Ψάχνετε το υπόλοιπο 81%... δηλαδή όχι και λίγες... :haha:
Μμμμ... δεν είναι ακριβώς έτσι... το μέγεθος της πόλης περιορίζει δραστικά τους προορισμούς... ;)

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Γιατί Bahari λες Γιούπι?
πες μου και θα σου πω την πόλη:D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ακυρο. ΄Κατάλαβα γιατί λες Γιούπι. Ετοιμάζεσαι για Βαρκελώνη. Δίδω την απάντηση, λοιπόν είναι η Πατάν, γνωστό λιμάνι του Νεπάλ:bleh::bleh: (το 3ο μεγαλύτερο νομίζω του κόσμου μετά την Σιγκαπούρη):bleh::haha: Εεεε? Πουαρώ? Σε πρόλαβα?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ακυρο. ΄Κατάλαβα γιατί λες Γιούπι. Ετοιμάζεσαι για Βαρκελώνη. Δίδω την απάντηση, λοιπόν είναι η Πατάν, γνωστό λιμάνι του Νεπάλ:bleh::bleh: (το 3ο μεγαλύτερο νομίζω του κόσμου μετά την Σιγκαπούρη):bleh::haha: Εεεε? Πουαρώ? Σε πρόλαβα?
1. To "γιούπι" δεν έχει να κάνει μόνο με τη Βαρκελώνη... και είναι απόλυτα δικαιολογημένο...
2. Το πατάν δεν το πατάν, το λιμάνι είναι το Τιμπουκτού, στις όχθες του ποταμού Νίγηρα, μετά την αναβάθμιση της περιοχής με τις επενδύσεις Ελλήνων πολιτικών που δεν ήξεραν τι να κάνουν τις "μ-πρ-ίζες".

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος