Bahari
Member
Βέλγιο... η ειδικότης μου
Καλά, εσύ δεν ψάχνεις για καλά tips? Ε, αν δεν το "ιδρώσεις" λιγάκι, δε θα το θυμάσαι κιόλας (και πού να δεις πόσο ιδρωμένοι ήμασταν όταν φτάσαμε εκεί! Άσε, αξέχαστη ιστορία...Τι???????? Θες και την ακριβή τοποθεσία τώρα? Επειδή πήγες και χλαπάκιασες δηλαδή μια φορά και σου έμεινε αξέχαστο βρε κοιλιόδουλε θα την πληρώσουμε εμείς? Παναγιά μου!!! Περίμενε να ανοίξω τους χάρτες μου ..... (ρε τι πάθαμε βραδυάτικα)
Μην το γελάς καθόλου. Θα ψάξω να βρώ φωτογραφία του εστιατορίου και θα την ανεβάσω. Όσο για το μενου, απλά ήταν gourmet και το σέρβις εκπληκτικό. Φαντάσου ότι, όταν ρωτήσαμε τον σερβιτόρο τι ήταν το πουλερικό που τρώγαμε, επειδή δεν μπορούσε να μας το εξηγήσει, έφερε λεξικό ο αθεόφοβος με τη φωτογραφία του! Ντόπια φραγκόκοτα με σάλτσα βατόμουρο - θεϊκό. Πρόσθεσε και ότι το πρωί της ίδιας μέρας είχαμε ξεκινήσει οδικώς από Λονδίνο και θα καταλάβεις πώς ήμασταν όταν φτάσαμε εκεί βραδάκι. Α, ρε, πόσες ιστορίες έχουμε να διηγηθούμε όταν βγούμε στη σύνταξη!Ετσι που το πας, σε λίγο θα μας ζητήσεις και το εστιατόριο που φάγατε , (μην σου πω και το μενού) Βατερλώ?