Rosa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Trobriand Islands...
Mαρακές με τον πύργο Κουτούμπια στο βάθος και τον Μοχάμεντ μπροστά, να υφαίνει ένα μαροκινό χαλί!
Δεν είναι ο Μοχάμεντ... ο Αλί είναι, πρώτος ξάδερφος του Σουλτάν και αδελφός του Χαφέζ.... Δεν τον βλέπεις βρε Ροζα?Mαρακές με τον πύργο Κουτούμπια στο βάθος και τον Μοχάμεντ μπροστά, να υφαίνει ένα μαροκινό χαλί!
Είναι η Μεντίνα της Φεζ!!!!! Το τζαμί από πίσω δεν είναι το Κουτούμπια, δεν ξέρω πώς το λένε.Μαλλον δεν είναι Μαρακές... Φεζ?
Είναι η Μεντίνα της Φεζ!!!!! Το τζαμί από πίσω δεν είναι το Κουτούμπια, δεν ξέρω πώς το λένε.
Ετοιμαστείτε για φώτο της dimkyr.
Ρόζα, με το δίκιο σου μπερδεύτηκες, γιατί είναι πράγματι ο Μοχάμεντ αυτός που είδες, έτυχε όμως να έχει πάει εκεί για επίσκεψη γιατί προξενεύει την κόρη του με το γιο της Χαντιζέ.
Τελικά είναι ο Μοχάμεντ ή ο Αλί? Νερα μας μπερδεύεις...Είναι η Μεντίνα της Φεζ!!!!! Το τζαμί από πίσω δεν είναι το Κουτούμπια, δεν ξέρω πώς το λένε.
Ετοιμαστείτε για φώτο της dimkyr.
Ρόζα, με το δίκιο σου μπερδεύτηκες, γιατί είναι πράγματι ο Μοχάμεντ αυτός που είδες, έτυχε όμως να έχει πάει εκεί για επίσκεψη γιατί προξενεύει την κόρη του με το γιο της Χαντιζέ.
Δεν είναι Ισλανδία....Ισλανδία??