Α, στο καλό... και μόλις είδα το μνμ, λέω πάει το βρήκε... ήταν πολύ εύκολο τελικά...... μην ξεφύγουμε κι απ' το θρησκευτικό περιβάλλον!
Παρακαλώ πολύ, άλλη φορά δε θα μου λέτε ένα γενικό ΗΠΑ , θα παίρνετε σβάρνα όλες τις πολιτείες μία-μίαΞενέρωτος ναός... θα πω ΗΠΑ.
Μπααα... κανονικά οδηγούνε. Λατινική Αμερική μάλλον. Πάλι Χιλή?Αντε να πω Ν. Ζηλανδία.
Μα εγκώ ντεν εκω καμήλα, καρντιά μου! Με τα πόδια θα γυρίσω 50 πολιτείες;;;Παρακαλώ πολύ, άλλη φορά δε θα μου λέτε ένα γενικό ΗΠΑ , θα παίρνετε σβάρνα όλες τις πολιτείες μία-μία
Όχι, δεν είναι ΗΠΑ.
Χα, χα, το πέτυχες... μέσα σε μοναστήρι είμαι, αλλά όχι σε αυτό που αναφέρεις. Άντε, άλλη φορά θα σε βάλω να το ψάξεις και αυτόΕκτός από το ότι ξεφεύγει από τα καθιερωμένα αρχιτεκτονικά πρότυπα η εκκλησία σου Bahar,i δεν μου λέει τίποτα. Και τι μούρλια είναι αυτή που έχεις με τους ναόύς? Μήπως αυτήν την στιγμή, μας γράφεις από το μοναστήρι της Παναγίας της Χρυσοβαλάντους και είσαι ντυμένη στα μαύρα?
Αντε να πω Ν. Ζηλανδία.
Χιλή, δεν είναι. Μα είναι δυνατόν να βάλω ίδια χώρα με την προηγούμενη που είχα βάλει;; :roll:Μπααα... κανονικά οδηγούνε. Λατινική Αμερική μάλλον. Πάλι Χιλή?
Αμάν, βρε taver... Από πού ξεφύτρωσες πάλι εσύ; Άντε βρες και το όνομα της εκκλησίας (έτσι για να το κάνω πιο δύσκολο ) και βάλε μας μια φωτογραφιούλα (εύκολη, ε; )Ρέυκιαβικ μήπως?
Τόση ζαλούρα πέρα-δώθε με την καμήλα, πού να ψάχνεις, ε, μια πονηρή σκέψη έκανα. Argentina?Χιλή, δεν είναι. Μα είναι δυνατόν να βάλω ίδια χώρα με την προηγούμενη που είχα βάλει;; :roll:
Ακόμα το ψάχνεις τόσο μακριά;;; Άσε, εμφανίστηκε ο taverΤόση ζαλούρα πέρα-δώθε με την καμήλα, πού να ψάχνεις, ε, μια πονηρή σκέψη έκανα. Argentina?