Τέτοια αγάλματα σε φυσική στάση είδα πολλά στην Μπρατισλάβα.
Βέβαια τον συγκεκριμένο κύριο δεν τον θυμάμαι, οπότε δεν πρέπει να είναι από εκεί.
Επειδή όμως δε μου 'ρχεται κάτι άλλο, ορίστε, θα πω Σλοβακία.
Όχι, δεν είναι Σλοβακία. Τέτοια αγάλματα υπάρχουν σε διάφορα μέρη στον κόσμο, το συγκεκριμένο όμως έχει μια ιδιατερότητα και γι αυτό το έβαλα. Όταν βρεθεί τι και πού είναι θα καταλάβετε.
Όπως πάντα θανατηφόρο χιούμορ η dim kyr! Λοιπόν, να σας βοηθήσω: Σ' αυτήν τη χώρα έχω πάει και έχω φωτογραφηθεί (στην ίδια στάση) δίπλα στον εν λόγω κύριο (καρα-κιτς τουρίστας, ε?).
Αυτό το λες βοήθεια? "έχω πάει και έχω βγάλει φωτογραφία με το τύπο? Πολύ πρωτότυπο! Τέλος πάντων. Σε έχω μάθει πια τι σαδιστής είσαι
Το βρήκα άλλωστε. Είναι και δική μου αγαπημένη. Ινδια
Εχω δυο ερωτήσεις. 1ον γιατί το άγαλμα είναι τόσο σκούρο, και 2ον μήπως δουλεύει στην γαλέρα σου? Τι μεταχείριση ρε παιδί μου τους κάνεις? Ετσι θα καταντήσω αν πιάσω δουλειά?
Απίστευτη! Μακάρι αγαπητή μου να είχα γαλέρα (σκάφος γενικά) αλλά μάλλον μ' αυτό το όνειρο θα πεθάνω. Τέλος πάντων, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Ναι, την Ινδία την λατρεύω, αλλά το άγαλμα αυτό δεν βρίσκεται εκεί. Δεν χρειάζεται να ξενητευτείς (υπό την ευρεία έννοια - αν με "πιάνεις") για να το δεις. Κι επειδή είμαι σε καλή διάθεση σήμερα, ας σου δώσω κι ένα επιπλέον tip: Εσύ ειδικά θα ένοιωθες πολύ όμορφα εκεί...