• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Bahari

Member
Το κατάλαβα... Για να βλέπετε θάλασσα αντικατοπτρισμό στο Σουδάν, πτώματα θα είστε. Δεν πιάνετε καμμιά παραλία να δροσιστείτε?
Γιατί καλέ; Μια χαρά θαλασσίτσες έχει το Σουδάν. Εμείς πάντως μόλις πήραμε το μπάνιο μας σε μια από αυτές και τώρα λέμε να κατηφορίσουμε προς Τανζανία μεριά... Άντε μας έχεις ξεθεώσει στην τρεχάλα :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Που πας και τα βρίσκεις βρε babaduma? Ψάχνεις πολύ? Χειρότερος από την Bahari!!! Σομαλία?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Μήπως είναι η πέτρινη πόλη στην Ζανζιβάρη??????

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Που πας και τα βρίσκεις βρε babaduma? Ψάχνεις πολύ? Χειρότερος από την Bahari!!! Σομαλία?
Bingo! Εμ, έτσι είναι, βαρειά τα βήματα της καμήλας της Bahari, άφηναν μεγάλα ίχνη, δεν είχες πρόβλημα να τ' ακολουθήσεις. Έκοψες και λίγο δρόμο (μαθημένη απ' τα ταξίδια σου), έφτασες αμέσως. Εσείς πού θα πάρετε το μπάνιο σας?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Επρεπε από την αρχή να φανταστώ ότι θα είχα να κάνει η χώρα με πειρατές. Γαλέρα-πειρατεία-Σομαλία. Κατσε να ανοίξουμε και χάρτη να σου πούμε που ακριβώς είναι (σε κανένα λιμάνι φαντάζομαι που το έχει βάλει στο μάτι ο ΟΗΕ):haha::haha:

Bahari

Member
Α, πα, πα... εγώ τη Σομαλία την προσπέρασα γιατί κάτι είχε πάρει το αυτί μου για πειρατείες. Εμ, τι θέλατε, να έκαναν οι Σομαλοί κανένα σάλτο στην καμήλα μου και να μου την απήγαγαν;;; :roll::haha:

Bahari

Member
Επρεπε από την αρχή να φανταστώ ότι θα είχα να κάνει η χώρα με πειρατές. Γαλέρα-πειρατεία-Σομαλία. Κατσε να ανοίξουμε και χάρτη να σου πούμε που ακριβώς είναι (σε κανένα λιμάνι φαντάζομαι που το έχει βάλει στο μάτι ο ΟΗΕ):haha::haha:
Μογκαντίσου;;; ή Κισμαάγιο;;;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Α, πα, πα... εγώ τη Σομαλία την προσπέρασα γιατί κάτι είχε πάρει το αυτί μου για πειρατείες. Εμ, τι θέλατε, να έκαναν οι Σομαλοί κανένα σάλτο στην καμήλα μου και να μου την απήγαγαν;;; :roll::haha:
Πίστεψέ με Bahari το τελευταίο πράγμα που θα σκέφτονταν οι πειρατές θα ήταν να κατακτήσουν την καμήλα σου.... Αλλα -φαντάζομαι- θα είχαν στο μυαλό τους. Και αν κρίνω από τις φήμες... θα καλοπέρναγες:haha::haha::haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Τώρα με φέρνετε σε δύσκολη θέση... Το Μογκαντίσου είναι. Να το κατακυρώσω στην dim kyr που βρήκε πρώτη τη χώρα ή στη Bahari που έφαγε τόση σκόνη και δίψα και βρήκε πρώτη την πόλη? Δεν προβληματίζομαι άλλο: Βρείτε τα μεταξύ σας. Εγώ έχω ραντεβού με κάτι ψαρούκλες (του Αιγαίου και ουχί της Αραβικής Θάλασσας). Τα λέμε το βράδυ.

Α, και ρίξτε και καμμιά ματιά σ' εκείνον τον άλλο διαγωνισμό της χώρας/λέξης που έχει κολλήσει, μπας και προχωρήσει - μην τό'χω βάρος και στη συνείδησή μου! :D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Στην Bahari. Τράβηξε πολλά και είναι δίκαιο. Βρηκε την πόλη. Περιμένω φωτό. Αχχχχχχχ Πάλι κάστρα και εκκλησίες, νησια και παραλίες. Ρίχτα!!
Πρόσεχε μόνο , αυτό σου λεω, πρόσεχε τι θα βάλεις:D

Bahari

Member
Στην Bahari. Τράβηξε πολλά και είναι δίκαιο. Βρηκε την πόλη. Περιμένω φωτό. Αχχχχχχχ Πάλι κάστρα και εκκλησίες, νησια και παραλίες. Ρίχτα!!
Πρόσεχε μόνο , αυτό σου λεω, πρόσεχε τι θα βάλεις:D
Άντε καλά, να βάλω μια εύκολη :bleh: φωτογραφιούλα. Μια στιγμή μόνο να ξαποστάσω λιγάκι... Α, πα, πα, τι κούραση... στάζω η έρμη από τον ιδρώτα :haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie