• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Bahari

Member
Να πεις... αλλά με την καμήλα θ' αργήσεις να φτάσεις... Ξέρεις πόσες μέρες θέλεις να διασχίσεις την Αλγερία για να πας στην επόμενη επιλογή σου? :)
Εγώ όμως με την καμήλα μου έφτασα ήδη στη Μαυριτανία. Τι λες θα πετύχω κάπου εκεί κοντά το συγκεκριμένο μέρος; :roll:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Εγώ όμως με την καμήλα μου έφτασα ήδη στη Μαυριτανία. Τι λες θα πετύχω κάπου εκεί κοντά το συγκεκριμένο μέρος; :roll:
Είναι "τουβλιασμένη" η καμήλα? Γιατί έχετε πολύ δρόμο ακόμη... ;)

Bahari

Member
Ντροπή σου!!! Άκου "τουβλιασμένη" η καμήλα μου :(:haha: Άντε προσπερνάμε την προσβολή (και εγώ και η καμήλα μου:bleh:)... δρόμο παίρνουμε, δρόμο αφήνουμε και φτάνουμε στη Ναμίμπια :roll: Σε εντυπωσιάσαμε πολύ,ε;;;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Άντε μπράβο, τώρα αναπτύσσεις σωστές ταχύτητες, αλλά με τη φόρα που έχετε πάρει τη βλέπω την καμήλα να φρενάρει απότομα και συ να ίπτασαι για Ινδικό Ωκεανό. Γι' αυτό, τράβα λίγο τα χαλινάρια και πάρ'το λίγο αλλιώς... ;)

Bahari

Member
Και μια και φτάσαμε σχεδόν στην άκρη της αφρικανικής ηπείρου (απ'ότι φαίνεται άδικα :(), λέω να αρχίσουμε να την ανεβαίνουμε και πάλι αλλά από την άλλη πλευρά. Αυτή τη στγμή είμαστε στη Μοζαμβίκη. Καλά πάμε;:roll:

Τι λες, θα φτάσουμε σύντομα ή θα μας βρει το βράδυ σε καμιά έρημο;

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Σενεγάλη!!! Η αγαπημένη μου:clap: Εεεε? Είναι? (πήγα με αεροπλάνο, η Bahari είναι μπανάλ):bleh:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ουουου... :haha: Γιαβάς γιαβάς τώρα... con saliva y con patiente... Άντε, το πολύ το φάγατε... Σαν τον Βάσκο ντα Γκάμα από στεριάς! :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Γκάνα? Αντε! γιατί έχω να προλάβω άλλο αεροπλάνο αν δεν είναι...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Ανεβήκαμε μέχρι το Σουδάν... ουφ!!! Πολύ κούραση!!! :bleh:
Το κατάλαβα... Για να βλέπετε θάλασσα αντικατοπτρισμό στο Σουδάν, πτώματα θα είστε. Δεν πιάνετε καμμιά παραλία να δροσιστείτε?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Bahari ή σου δίνει χρόνο για να πας με την καμήλα σου, ή τρέχει να ναυτολογήσει κόσμο για την γαλέρα του.....

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Γκάνα? Αντε! γιατί έχω να προλάβω άλλο αεροπλάνο αν δεν είναι...
Εσύ άργησες να ξεκινήσεις κι έχεις μείνει πίσω. Η Bahari κοντεύει να τη γυρίσει ολόκληρη την Αφρική, καλά το είχε βάλει στον αυτόματο, αλλά στο τέλος η πυξίδα της κάνει νερά!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie