• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Η αγαπημένη της Bahari? Βέλγιο, δηλαδή?

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Χάλιφαξ???

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Είμαι σίγουρη! Τίποτα από τα παραπάνω! Είμαι απολύτως βέβαιη πως το μπαγκράουντ της φωτό δεν είναι παρά μια διαφημιστική αφίσα του ΙΟΤ (Ιαπωνικού Οργανισμού Τουρισμού). Ναι, όσο το βλέπω τόσο πείθομαι! Πρόκειται για μια γιγάντια διαφημιστική αφίσα που έχει στηθεί σε κεντρικό δρόμο του Τόκυο! Πίσω από την αφίσα πηγαινοέρχονται πλανόδιοι πωλητές ουνάγκι και συμπαθέστατες γριούλες με κωνικά καπέλα που μεταφέρουν κουβάδες με σάκε, κρεμασμένους στις άκρες των κονταριών που έχουν περασμένους στους ώμους τους...Από τα περιθώρια της στημένης φωτό έχουν σβηστεί επιμελώς τα τεράστια ανθισμένα ροδόδεντρα και οι δυο δωδεκάχρονες γκέισες που βαδίζουν με βήμα γοργό προς το Ναό του Ανθισμένου Λωτού...Σε πρώτο πλάνο, ωστόσο, αν και με γυρισμένη πλάτη, καταφέρνουμε να διακρίνουμε την πλούσια κώμη της mariath, η οποία ως γνωστόν μετέβη πρόσφατα στην χώρα των ονείρων της αγαπημένης συμφορουμίτισσας που ανέρτησε την 'πειραγμένη' φωτογραφία....

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Όχι το Χάλιφαξ ;)

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Είμαι σίγουρη! Τίποτα από τα παραπάνω! Είμαι απολύτως βέβαιη πως το μπαγκράουντ της φωτό δεν είναι παρά μια διαφημιστική αφίσα του ΙΟΤ (Ιαπωνικού Οργανισμού Τουρισμού). Ναι, όσο το βλέπω τόσο πείθομαι! Πρόκειται για μια γιγάντια διαφημιστική αφίσα που έχει στηθεί σε κεντρικό δρόμο του Τόκυο! Πίσω από την αφίσα πηγαινοέρχονται πλανόδιοι πωλητές ουνάγκι και συμπαθέστατες γριούλες με κωνικά καπέλα που μεταφέρουν κουβάδες με σάκε, κρεμασμένους στις άκρες των κονταριών που έχουν περασμένους στους ώμους τους...Από τα περιθώρια της στημένης φωτό έχουν σβηστεί επιμελώς τα τεράστια ανθισμένα ροδόδεντρα και οι δυο δωδεκάχρονες γκέισες που βαδίζουν με βήμα γοργό προς το Ναό του Ανθισμένου Λωτού...Σε πρώτο πλάνο, ωστόσο, αν και με γυρισμένη πλάτη, καταφέρνουμε να διακρίνουμε την πλούσια κώμη της mariath, η οποία ως γνωστόν μετέβη πρόσφατα στην χώρα των ονείρων της αγαπημένης συμφορουμίτισσας που ανέρτησε την 'πειραγμένη' φωτογραφία....
:haha: Σου έχω ξαναπεί ότι μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...:haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Βανκούβερ?

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ούτε το Βανκούβερ...;)

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Βαριέμαι ν' ανοίγω χάρτες... προτιμώ ν' ανοίγω πίτσες... τόπο στα νιάτα λοιπόν! :) Ες αύριον...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie