Bahari
Member
Καλά το πας φιλενάδα Αντί για δυο-δυο όμως, εγώ λέω να τις λες τρεις-τρεις ή τέσσερις-τέσσερις, μπας και το βρούμε σήμερα το βράδυ και πάμε και για ύπνοChiclayo ή Trujillo ?
Καλά το πας φιλενάδα Αντί για δυο-δυο όμως, εγώ λέω να τις λες τρεις-τρεις ή τέσσερις-τέσσερις, μπας και το βρούμε σήμερα το βράδυ και πάμε και για ύπνοChiclayo ή Trujillo ?
έχω φυλάξει μια για το τέλος : TumbesΚαλά το πας φιλενάδα Αντί για δυο-δυο όμως, εγώ λέω να τις λες τρεις-τρεις ή τέσσερις-τέσσερις, μπας και το βρούμε σήμερα το βράδυ και πάμε και για ύπνο
Πού τις βρήκες τις Tumbes καλέ;;; Για δες κάτι πόλεις που υπάρχουν που ούτε καν τις έχω ακούσει!!!:roll:έχω φυλάξει μια για το τέλος : Tumbes
αν δεν είναι πάω για ύπνο... από αύριο πάλι...
Από τις κωλοτούμπες... αλλά για απόψε τέρμα το ψάξιμο...σου επιτρέπω να πας για ύπνο... εγώ παρέδωσα...Πού τις βρήκες τις Tumbes καλέ;;; Για δες κάτι πόλεις που υπάρχουν που ούτε καν τις έχω ακούσει!!!:roll:
Άντε μπράβο!!! Αυτό είναι!!! Σε περιμέναμε βρε Pandora... Ύστερα από τόση προσπάθεια, ΕΠΡΕΠΕ να είναι δικό σου... Και είναι!Χαθήκατε όλοι κι έλεγα θα το είχατε βρει μέχρι τώρα...:roll:
Επανέρχομαι και λέω : Arequipa
μεγάλη μου τιμή...τι παιδιά είστε σεις...Άντε μπράβο!!! Αυτό είναι!!! Σε περιμέναμε βρε Pandora... Ύστερα από τόση προσπάθεια, ΕΠΡΕΠΕ να είναι δικό σου... Και είναι!
Ωχ κατάλαβα, για να αργείς τόσο πολύ μάλλον ψάχνεις να βάλεις κανά κατσικοχώρι της Ιαπωνίαςμεγάλη μου τιμή...τι παιδιά είστε σεις...
Λίγο αργότερα, ανεβάζω φωτο...
μήπως είναι Hawaii???
Ε, από το 2008 να είχαμε μείνει μόνο σε μία σελίδα θα ήταν περίεργοτην τσάκωσες τη γκάφα μου πριν την κουκουλώσω,ε???
η απάντηση ήταν για την πρώτη εικόνα που είχε δημοσιευθεί... μετά είδα ότι έχετε φτάσει στην 875 σελίδα....