Εσύ γιατί να εγκαταλείψεις? τρέχεις για snorkeling (το λέω καλά?) στην άκρη του κόσμου, δεν σε ενδιαφέρει το άθλημα στην Ελλάδα?
Δεν είναι Μύκονος, θα το είχατε ακούσει, είναι ένα μικρό νησάκι κολημμένο στη δεκαετία του '70 με ένα μαγαζί ταχυδρομείο-πρακτορείο-μπακάλικο-καφενείο και 3 ταβέρνες. Ένα νησάκι που όσοι ξέρουν πόσο όμορφο είναι το δυσφημίζουν στο κόσμο για να μη μαζευτεί η σάρα η μάρα και το κακό συναπάντημα.
Το αεροπλάνο είναι στα 50 μέτρα από την παραλία. Έχει καταφέρει να το δει μέχρι και η κόρη μου που ήταν 5 τότε.
θα συμφωνησω μαζι σου dimosf.
αν και στην αρχη πιστευα οτι ειναι η θηρασια διπλα στη σαντορινη. εχει πολυ λιγα μαγαζακια στο λιμανακι της και οι περισσοτεροι την επισκεπτονται για κανα 2ωρο, με τα tours της σαντορινης. λιγοι ειναι αυτοι που εχουν δει κατι αλλο εκτος απο το λιμανι της. αυτο με το αεροπλανο ομως με μπερδευει.......
Μπράβο Δήμο, είναι η Ηρακλειά. Νομίζω πως αν επισκεφθεί κάποιος αυτό το νησί μπορεί να αντιληφθεί πως ήταν οι Κυκλάδες πριν γίνουν τουριστικός προορισμός.
Δεν βρίσκω τις φωτογραφίες μου για να σας δείξω την όμορφη χώρα αλλά δείτε αυτές που κατέβασα από το net View attachment 1368