Panagiota^
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Δηλαδή δεν είναι Αγγλία;
Λάθος Χρήστο, το έχω δει κι εγώ αυτό το ντοκυμαντέρ (μου είχε κάνει εντύπωση, στο ΣΚΑΙ ε; ) , μοιάζει εξωτερικά μεν αλλά ήταν πιο απεριποίητο, οι τρούλοι ήταν λιγότερο περίτεχνοι και το φινίρισμα δεν είχε τόσο υψηλή αισθητική όπως στο κτισμα που βλέπουμε στη φωτό (αν και βραδυνή). Εδώ το κτήριο φαίνεται προσεγμένο και υποψιάζομαι ότι είναι αποτέλεσμα δουλειάς ψαγμένου αρχιτέκτονα. Ίσως κάποιο μικρό μουσείο ισλαμικής τέχνης στην Ευρώπη, αφού έχουμε αποκλείσει όλη την αραβία.νομιζω πως μοιαζει με το ισλαμικο κεντρο προωθησης του χαλβα, το Νταρ ες Σαλαμ, το ειχα πετυχει σε ντοκυμαντερ, ή κανω λαθος;
Η Γαλλία πότε αποκλείστηκε? (Ρε μπας και είναι καμιά περίεργη γωνία στο Mosque de Paris ή στο Institut du Monde Arabe?)Βάσει των απαντήσεων, απορρίπτονται οι :
Iσπανία-Γαλλία-Αγγλία- Μαρόκο-Αίγυπτος-Τυνησία.
Τώρα που το λες Χρήστο, μου θυμίζει και μένα αυτό το ναό. Μάλιστα έχω βγάλει και φωτο, ώρα ηλιοβασιλέματος αραχτή στην αυλή τουπαντως τωρα που τη βλεπω εχει κατι παρομοιο και στην Ινδια, το Σιχ Ναο των Περιστεριων, στο Μπουρναπουρ, αλλα παλι, το μπαχαρι λεει δεν εχει παει, οποτε...