• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Traveller

Member
Eμένα με μπερδεύει η παραλία κάπως. Δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για Cinque Terre... Μήπως είναι αρκετά πιο νότια ,κάτι σε Costera Amalfitana ίσως?? Για χωριό μην με ρωτάτε δύσκολο...

GTS

Member
Eμένα με μπερδεύει η παραλία κάπως. Δεν θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για Cinque Terre... Μήπως είναι αρκετά πιο νότια ,κάτι σε Costera Amalfitana ίσως?? Για χωριό μην με ρωτάτε δύσκολο...
Σωστός ο παίκτης, εκεί γύρω είναι.....ελάτε όμως, από πολύ γνωστή ταινία, ειδυλλιακό ιταλικό χωριουδάκι.....

Traveller

Member
Kύττα Αμάλφι δεν είναι, Σορέντο όχι, οπότε όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Positano...
Αν όντως είναι το Positano η φωτό είναι παγίδα γιατί δεν έχει την μεγάλη εκκλησία η οποία είναι σήμα κατατεθέν της πόλης... Είναι όμως το Positano??

GTS

Member
Βεβαίως και είναι!!

Μου ήρθε στο νου ενθυμούμενος την ταινία The Talented Mr. Ripley, με το καταπληκτικό θέρετρο που παραθέριζε ο κακομαθημένος πλούσιος γόνος Jude Law....

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Διάβολε, αυτή κι'αν ήταν ταινία!

Νίκο σειρά σου.

Traveller

Member

Aυτή είναι η κλασσική φωτό του Positano με το χαρακτηριστικό τρούλο...
Φωτό παγίδα!!!

Traveller

Member
Λοιπόν εγώ θα συνεχίσω με Ιταλία...

Θα βάλω ένα χωριό το οποίο λίγοι το ξέρουν αλλά το οποίο αξίζει όλοι να δούν...΄

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Φανταστική φωτογραφία αυτή. Το μόνο χωριό που πάει το μυαλό μου είναι το Fiesole, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό.

Traveller

Member
Τσου...

Είναι δύσκολο αν δεν το ξέρεις... Το έβαλα περισότερο για να τσιγγλίσω μερικούς να το επισκεφτούν... Να βοηθήσω λίγο, είναι στην Τοσκάνη...

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
πρεπει να ειναι το Pitigliano... εχω δει φωτογραφιες φιλων μου εκει... αλλα δεν εχω παει...
θα μας πεις και μερικα στοιχεια?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος