Οχι, δειτε και αυτη!Να πω κάπου στη Βρετανία
Attachments
-
42,9 KB Προβολές: 47
Οχι, δειτε και αυτη!Να πω κάπου στη Βρετανία
Οχι, δειτε και αυτη!
Ναι, εκει ειναι! Νομιζω ομως το κις σημαινει "μικρη" και η κισ μπαλατον ειναι η μικρη μπαλατον! Δικο σου!Γέφυρα Kis στη λίμνη Balaton
Κριμα που δεν το προλαβες! Και εγω που νομιζα οτι μονο εγω θα ειχα παρει αραδα τις λιμνες!Πρέπει να είναι κοντά στα λουτρά Heviz στη λίμνη Balaton (κι έχω πάει, τρομάρα μου...)
Δεν ξέρω όμως πώς βάζουμε συνημμένες εικόνες... Αν μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται θα προσπαθήσω, αλλιώς παραχωρώ τη θέση μου.Ναι, εκει ειναι! Νομιζω ομως το κις σημαινει "μικρη" και η κισ μπαλατον ειναι η μικρη μπαλατον! Δικο σου!
Δεν ξέρω όμως πώς βάζουμε συνημμένες εικόνες... Αν μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται θα προσπαθήσω, αλλιώς παραχωρώ τη θέση μου.
Αυτό κάνω, αλλά μου βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μικρό και ότι πρέπει να εισάγω ένα κείμενο με τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Γιατί μου το λέει αυτό?:roll:Στις "Πρόσθετες Επιλογές" που είναι κάτω από το χώρο που γράφεις το μήνυμά σου θα δεις "Διαχείριση συνημμένων αρχείων"..Πάτα εκεί και ανέβασε τη φωτό σου
Αυτό κάνω, αλλά μου βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μικρό και ότι πρέπει να εισάγω ένα κείμενο με τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Γιατί μου το λέει αυτό?:roll:
Πρέπει να είναι η Notre Dame du Haut στο Ronchamp στην Γαλλία.Μήπως πρέπει να γράψω και κάτι και όχι απλά να βάλω μια φωτο; Για να δούμε τώρα αν θα τα καταφέρω...