• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πρέπει να είναι κοντά στα λουτρά Heviz στη λίμνη Balaton (κι έχω πάει, τρομάρα μου...:shock:)

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Πρέπει να είναι κοντά στα λουτρά Heviz στη λίμνη Balaton (κι έχω πάει, τρομάρα μου...:shock:)
Κριμα που δεν το προλαβες! Και εγω που νομιζα οτι μονο εγω θα ειχα παρει αραδα τις λιμνες!

Bahari

Member
Ναι, εκει ειναι! Νομιζω ομως το κις σημαινει "μικρη" και η κισ μπαλατον ειναι η μικρη μπαλατον! Δικο σου!
Δεν ξέρω όμως πώς βάζουμε συνημμένες εικόνες... Αν μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται θα προσπαθήσω, αλλιώς παραχωρώ τη θέση μου.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν ξέρω όμως πώς βάζουμε συνημμένες εικόνες... Αν μπορεί να μου πει κάποιος πώς γίνεται θα προσπαθήσω, αλλιώς παραχωρώ τη θέση μου.

Στις "Πρόσθετες Επιλογές" που είναι κάτω από το χώρο που γράφεις το μήνυμά σου θα δεις "Διαχείριση συνημμένων αρχείων"..Πάτα εκεί και ανέβασε τη φωτό σου ;)

Bahari

Member
Στις "Πρόσθετες Επιλογές" που είναι κάτω από το χώρο που γράφεις το μήνυμά σου θα δεις "Διαχείριση συνημμένων αρχείων"..Πάτα εκεί και ανέβασε τη φωτό σου ;)
Αυτό κάνω, αλλά μου βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μικρό και ότι πρέπει να εισάγω ένα κείμενο με τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Γιατί μου το λέει αυτό?:roll:

Bahari

Member
Μήπως πρέπει να γράψω και κάτι και όχι απλά να βάλω μια φωτο; Για να δούμε τώρα αν θα τα καταφέρω...

Attachments

• 61,9 KB Προβολές: 56

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αυτό κάνω, αλλά μου βγαίνει ένα μήνυμα που λέει ότι το αρχείο είναι πολύ μικρό και ότι πρέπει να εισάγω ένα κείμενο με τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Γιατί μου το λέει αυτό?:roll:

Έχεις δίκιο, κ εμένα για πρώτη φορά ως τώρα μου το έβγαζε αυτό πριν, δεν ξέρω γιατί!! Έλυσα το πρόβλημα γράφοντας πάνω από 10 χαρακτήρες..γράψε και συ κανά δυο λογάκια παραπάνω και θα είσαι οκ:haha:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic