Και πάλι μπραβο. Ο βραχολόγος του φόρουμ δικαιώθηκε. Είχα πάει το καλοκαίρι και πραγματικά ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α. Μπορείς να κάνεις βόλτα και με καραβάκια όπως βλέπετε. Πολύ καλή εμπειρία. Καλά δεν έχετε διαβάσει την ταξιδιωτική μου ιστορία Υπέροχη Νότια ΓερμανίαSchaffhausen............
'Αργησες τρία λεπτάκιαschaffhausen?
Και σένα σε πρόλαβαν οι φίλοι. Να περνάς υπέροχα στο Λόνδινο. Έχεις παέι Σαφχαουζεν; Συμφωνείς ότι είναι μοναδικά;Οι καταράκτες του Ρήνου δίπλα στο Schaffhausen, κοντά στα σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας, και δίπλα στο enclave του Busingen.
Χαιρετίσματα σε όλους από το Λονδίνο, κι αν το βρήκα ξαναβάζεις!
μονο για να αντιγραψω την ονομασια μου πηρε 5 τουλαχιστον λεπτα!!!christian, ηρθε η ωρα να παρεις εκδικηση για το στρασβουργο μου και τους καταρρακτες του dik 7!!!να η ευκαιρια σου!!!'Αργησες τρία λεπτάκια
δεν την εχω διαβασει την ιστορια σου..και να που μου χρειαστηκε!θα επανορθωσω ομως!!υπεροχο το τοπιο με τους καταρρακτες!!!απο ελβετια εχω παει μονο γενευη(δεν με εντυπωσιασε) και πραγματικα πρεπει να ξαναπαω για να την γυρισω!!Και πάλι μπραβο. Ο βραχολόγος του φόρουμ δικαιώθηκε. Είχα πάει το καλοκαίρι και πραγματικά ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α. Μπορείς να κάνεις βόλτα και με καραβάκια όπως βλέπετε. Πολύ καλή εμπειρία. Καλά δεν έχετε διαβάσει την ταξιδιωτική μου ιστορία Υπέροχη Νότια Γερμανία
Και όμως είναι πάρα πολύ ξακουστοί. Είναι οι πιο εντυπωσιακοί απ' ότι λένε σε όλο τον Ρήνο. Και αν δεις προγράμματα γραφέιων για Ελβετία, θα δεις ότι τους περιλαμβάνουν στο πρόγραμμα. Εγώ φυσικά πήγα μεμονωμένος. Σειρα σου λοιπόνΔεν είχα ιδέα για καταράκτες στην Ελβετία
Δεν έχω πάει, αλλά είναι στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι....Και σένα σε πρόλαβαν οι φίλοι. Να περνάς υπέροχα στο Λόνδινο. Έχεις παέι Σαφχαουζεν; Συμφωνείς ότι είναι μοναδικά;