• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Και πάλι μπραβο:clap::clap::clap:. Ο βραχολόγος του φόρουμ δικαιώθηκε. Είχα πάει το καλοκαίρι και πραγματικά ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α. Μπορείς να κάνεις βόλτα και με καραβάκια όπως βλέπετε. Πολύ καλή εμπειρία. Καλά δεν έχετε διαβάσει την ταξιδιωτική μου ιστορία Υπέροχη Νότια Γερμανία:haha::haha:

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Οι καταράκτες του Ρήνου δίπλα στο Schaffhausen, κοντά στα σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας, και δίπλα στο enclave του Busingen.

Χαιρετίσματα σε όλους από το Λονδίνο, κι αν το βρήκα ξαναβάζεις!

Edit: Τελικά μάλλον άργησα πολύ να γράψω το μήνυμα...

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Οι καταράκτες του Ρήνου δίπλα στο Schaffhausen, κοντά στα σύνορα Ελβετίας-Γερμανίας, και δίπλα στο enclave του Busingen.

Και σένα σε πρόλαβαν οι φίλοι. Να περνάς υπέροχα στο Λόνδινο. Έχεις παέι Σαφχαουζεν; Συμφωνείς ότι είναι μοναδικά;

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
'Αργησες τρία λεπτάκια :(:(:(
μονο για να αντιγραψω την ονομασια μου πηρε 5 τουλαχιστον λεπτα!!!christian, ηρθε η ωρα να παρεις εκδικηση για το στρασβουργο μου και τους καταρρακτες του dik 7!!!να η ευκαιρια σου!!!;)

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία

Edit: Τελικά μάλλον άργησα πολύ να γράψω το μήνυμα...

γεια σου taver!!να περνας τελεια στο λονδινο!!!:clap::clap:

latina

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
κούβα και ινδία
Και πάλι μπραβο:clap::clap::clap:. Ο βραχολόγος του φόρουμ δικαιώθηκε. Είχα πάει το καλοκαίρι και πραγματικά ήταν Υ-Π-Ε-Ρ-Ο-Χ-Α. Μπορείς να κάνεις βόλτα και με καραβάκια όπως βλέπετε. Πολύ καλή εμπειρία. Καλά δεν έχετε διαβάσει την ταξιδιωτική μου ιστορία Υπέροχη Νότια Γερμανία:haha::haha:
δεν την εχω διαβασει την ιστορια σου..και να που μου χρειαστηκε!θα επανορθωσω ομως!!υπεροχο το τοπιο με τους καταρρακτες!!!απο ελβετια εχω παει μονο γενευη(δεν με εντυπωσιασε) και πραγματικα πρεπει να ξαναπαω για να την γυρισω!!

dik-7

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ταξίδι-Όνειρο
Νησια μπορα μπορα
Δεν είχα ιδέα για καταράκτες στην Ελβετία:D
Και όμως είναι πάρα πολύ ξακουστοί. Είναι οι πιο εντυπωσιακοί απ' ότι λένε σε όλο τον Ρήνο. Και αν δεις προγράμματα γραφέιων για Ελβετία, θα δεις ότι τους περιλαμβάνουν στο πρόγραμμα. Εγώ φυσικά πήγα μεμονωμένος. Σειρα σου λοιπόν

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Και σένα σε πρόλαβαν οι φίλοι. Να περνάς υπέροχα στο Λόνδινο. Έχεις παέι Σαφχαουζεν; Συμφωνείς ότι είναι μοναδικά;
Δεν έχω πάει, αλλά είναι στο πρόγραμμα για το καλοκαίρι.... :)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic