3 Μαρτίου 2009 #2.797 chrikky Member Μηνύματα 1.122 Likes 274 Επόμενο Ταξίδι Στη Μόσχα αδερφές μου... Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη ξανά... οχι δεν ειναι σιγκαπουρη...ειμαστε ανατολικότερα... η περιοχη (και το κρατιδιο) εχουν γίνει παλαιοτερα και thread στο φορουμ...
οχι δεν ειναι σιγκαπουρη...ειμαστε ανατολικότερα... η περιοχη (και το κρατιδιο) εχουν γίνει παλαιοτερα και thread στο φορουμ...
3 Μαρτίου 2009 #2.798 chrikky Member Μηνύματα 1.122 Likes 274 Επόμενο Ταξίδι Στη Μόσχα αδερφές μου... Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη ξανά... το 1994 εγινε ανεξαρτητο κρατος... ειναι νησιωτικο κρατιδιο φυσικά και το νησακι που ψαχνουμε ειναι rock island...
το 1994 εγινε ανεξαρτητο κρατος... ειναι νησιωτικο κρατιδιο φυσικά και το νησακι που ψαχνουμε ειναι rock island...
4 Μαρτίου 2009 #2.799 C Christian Member Μηνύματα 595 Likes 96 Εδώ στη Papua oι ιθαγενείς μου λένε κάτι μύθους για τα νησία Bongao και Sanga Sanga,τα λένε καλά;
4 Μαρτίου 2009 #2.800 chrikky Member Μηνύματα 1.122 Likes 274 Επόμενο Ταξίδι Στη Μόσχα αδερφές μου... Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη ξανά... τους ακουσες και εισαι τωρα φιλιππινες... εισαι πια πολυ κοντα.. με τη διαφορα οτι το νησακι ειναι σε ανεξαρτητο κρατος, οπως σου ειπα.. αλλα πλησιαζεις επικινδυνα...
τους ακουσες και εισαι τωρα φιλιππινες... εισαι πια πολυ κοντα.. με τη διαφορα οτι το νησακι ειναι σε ανεξαρτητο κρατος, οπως σου ειπα.. αλλα πλησιαζεις επικινδυνα...
4 Μαρτίου 2009 #2.801 C Christian Member Μηνύματα 595 Likes 96 Ο αρχηγός των ιθαγενών έστειλε κάτι κορίτσια να με αλείψουν με βότανα γιατί καήκα απο τον ήλιο για να μπορέσω επιτέλους να κοιμηθώ τα λέμε αύριο
Ο αρχηγός των ιθαγενών έστειλε κάτι κορίτσια να με αλείψουν με βότανα γιατί καήκα απο τον ήλιο για να μπορέσω επιτέλους να κοιμηθώ τα λέμε αύριο
4 Μαρτίου 2009 #2.802 latina Member Μηνύματα 1.414 Likes 299 Επόμενο Ταξίδι ?? Ταξίδι-Όνειρο κούβα και ινδία βιρμανια(myanmar) μηπως???
4 Μαρτίου 2009 #2.804 latina Member Μηνύματα 1.414 Likes 299 Επόμενο Ταξίδι ?? Ταξίδι-Όνειρο κούβα και ινδία τωρα ειδα οτι ειχε πει η chrikky οτι ειναι ανατολικοτερα απο σιγκαπουρη!αρα, ακυρη η βιρμανια!
4 Μαρτίου 2009 #2.805 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Είναι μήπως το Palau?? :roll:
4 Μαρτίου 2009 #2.806 chrikky Member Μηνύματα 1.122 Likes 274 Επόμενο Ταξίδι Στη Μόσχα αδερφές μου... Ταξίδι-Όνειρο Νέα Υόρκη ξανά... ναι astral!!! κανονικα θα επρεπε να συνεχισουμε και να ψάξουμε και το νησακι, αλλα επειδη σας εχω παιδεψει αρκετα το παιρνει το ποτάμι και συνεχιζουμε... είναι το............... malakal island :roll: (!) καπου στη μικρονησια... ανηκει στη δημοκρατια του palau και στο state του koror... Malakal Island - Wikipedia, the free encyclopedia astral σειρά σου!!!
ναι astral!!! κανονικα θα επρεπε να συνεχισουμε και να ψάξουμε και το νησακι, αλλα επειδη σας εχω παιδεψει αρκετα το παιρνει το ποτάμι και συνεχιζουμε... είναι το............... malakal island :roll: (!) καπου στη μικρονησια... ανηκει στη δημοκρατια του palau και στο state του koror... Malakal Island - Wikipedia, the free encyclopedia astral σειρά σου!!!
4 Μαρτίου 2009 #2.807 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Χμμ...για να δούμε... Attachments 2.jpg 61,6 KB Προβολές: 57
4 Μαρτίου 2009 #2.808 astral Member Μηνύματα 776 Likes 140 Επόμενο Ταξίδι ? Ταξίδι-Όνειρο Περού - Αργεντινή Τι έγινε καλέ εδώ πέρα? Τι νέκρα είναι αυτή? Πού πήγατε όλοι? Chrikkyyyyyy????? Ψάχνεις ή κάθεσαι??